Dani Rovira, que també lluita contra el càncer, envia un missatge a Ana Obregón

L'actor ha revelat la connexió especial que mantenia amb el jove
Dani Rovira també està lluitant contra el càncer i ha enviat un missatge a Ana Obregón | cedida

La mort d'Álex Lequio ha deixat a molta gent totalment commocionada, i és que el jove havia despertat molta empatia entre els seus seguidors. El fill d'Ana Obregón i Alessandro Lequio ha sigut un clar exemple de lluita.

Després de conéixer la pèrdua del jove empresari, molts famosos han volgut despedir-se d'ell en les xarxes socials, mostrant tot l'afecte cap als familiars de Lequio. Entre ells es troba Dani Rovira, que fa unes setmanes va confirmar que estava lluitant contra el càncer.

Un emotiu missatge dedicat al jove Álex

L'actor va publicar un emotiu missatge en les seues xarxes socials després de conéixer la mort d'Álex Lequio. En el tuit, Rovira ha volgut destacar l'enorme generositat del fill d'Ana Obregón, que després de conéixer el càncer de l'actor li va enviar diferents missatges d'afecte.

«No coneixia de res a Álex Lequio, a pesar d'això, em va enviar un parell de missatges privats per Instagram, plens d'afecte i bona energia. Donant-me ànims. Hui llig que ens ha deixat. I sent una estranya i enorme pena. Tot el meu afecte a la seua família i amics. Vas haver de ser una gran persona...», ha escrit Dani Rovira en el seu perfil de Twitter.

Esta publicació deixa clar la tremenda tristesa que ha sentit Dani Rovira en conéixer la pèrdua de Lequio. Sense dubte, este missatge és el millor regal possible per a una mare destrossada com Ana Obregón que està veent l'enorme empatia i la gran generositat del seu fill.

Este emotiu missatge posa els pèls de punta a qualsevol, i és que l'actor està passant per la mateixa malaltia que Lequio. Va ser el passat 26 de març que el còmic va confirmar que li havien detectat un càncer, concretament un limfoma de Hodgkin. Álex Lequio ha deixat un enorme llegat, un jove que ha lluitat i ha seguit mostrant sempre el millor dels seus somriures, una cosa que li servirà de motivació a Dani Rovira per a superar el càncer.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Felipe y Leticia, tocados por la muerte de Álex Lequio, pariente suyo" "Primeres paraules d'Ana Obregón després de la mort del seu fill Álex"