Delicat estat de salut d’Andrés Pajares

Andrés Pajares travessa problemes de salut que preocupen a la seua família. L’actor no accepta la seua situació i inclús ha intentat tornar als escenaris
La salut d'Andrés Pajares preocupa a la seva família | LA COCTELERA

Des que ja fa un temps enrere, l’actor Andrés Pajares va decidir deixar els escenaris i fer una vida més senzilla, sense preocupacions laborals i cuidar-se la seva salut, no l’havíem vist més ni sabíem res de la seua vida.

Però tot i això, fa pocs dies, l’actor es va presentar en un conegut teatre de Madrid, ciutat en la qual viu, per oferir una obra i preparar la seua tornada als escenaris.

Segons informa la Coctelera, l’actor es va presentar en un teatre de Madrid amb la intenció de tornar al món de l’espectacle i que així el seu públic el segueixi recordant, però el seu delicat estat de salut fa que siga pràcticament impossible que això es puga produir.

Andrés Pajares va voler llogar un teatre per tornar als escenaris | CEDIDA

 

Andrés Pajares  es va interessar pel preu del lloguer de teatre i es va oferir a fer una obra amb ell mateix de protagonista, i és que sembla que el còmic no accepta la delicada salut que travessa. Amb la seua voluntat de tornar a pujar a l’escenari, l’actor va ingressar els diners corresponent del lloguer del teatre, però segons informen, quan ja semblava que tot seguia el seu curs, aquests tràmits es van aturar.

L'actor no accepta la seva situació i vol tornar als escenaris | LA COCTELERA

 

Hem de recordar que a Andrés Pajares se’l va diagnosticar un trastorn psicològic bipolar i que aquests canvis sobtats que pateix tenen molt preocupat al seu entorn familiar: «Hi ha dies que es troba més animat i se’l veu com ell era abans, però el seu entorn més proper el fa veure que ja no està per actuar» cosa que ell no accepta.

Pajares arrossega problemes de salut des del 2017

L’actor va iniciar els seus problemes de salut l’octubre del 2017. Llavors, el seu físic va començar a evidenciar clares mostres de debilitat quan se’l va poder veure passejant per Madrid agafat del braç de Juana Gil, la secretària amb qui segons ell es volia casar. Durant un trajecte no gaire llarg, Andrés Pajares va haver d’aturar-se per seure i agafar aire i forces per poder continuar el camí.

Andrés Pajares camina agafat del braç de Juana Gil | LA COCTELERA

 

Així i tot, el seu delicat estat de salut, no li va impedir anar a l’estrena de l’obra del seu gran amic Arturo Fernández. Amb tot, a l’hora de fer-se la foto de rigor al photocall es va evidenciar la seua delicada situació, ja que es va haver d’ajudar de la seua secretària i de Norma Duval per posar.

Pajares s'aguanta posant al photocall del braç de Juana i Norma Duva | LA COCTELERA

 

El seu fill Andrés Bruguera explicava sobre l’estat de salut del seu pare: «Està fatal de l’esquena, portar diversos mesos així. Li costa caminar i necessita ajuda» però tot i això, reconeixia que tot i la seua debilitat, el seu pare es negava a acceptar l’ajuda dels seus fills.

«El pitjor de tot és que no accepta la meua ajuda personal. No es deixa ajudar pels seus fills perquè, a més de l’esquena, pateix problemes psicològics que estan diagnosticats com un trastorn bipolar mixt. Tot això és molt dur per mi. Des del diagnòstic no accepta la nostra ajuda. Ni la meua ni la de les meues germanes» confessava Andrés Bruguera.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"ATENCIÓ: la Generalitat i el govern central, bolcats amb Ford Almussafes" "Joan Carles I explica com va viure la mort del seu germà"