La Família Reial torna a estar de dol: Cristina Elena de Borbó mor als 44 anys

La jove xef ha mort després de patir un accident
Cristina de Borbó ha mort este dijous   | G3

La filla menuda del sext duc de Sevilla Francisco de Paula de Borbó, cosí de Joan Carles, i de Beatriz von Hardenberg, exdirectora de 'Vogue', Cristina Elena de Borbó, ha mort este dijous, 13 de febrer, als 44 anys en l'hospital madrileny Puerta del Hierro, segons ha publicat 'Vanitatis'. Cristina, germana d'Olivia, ingressava en el centre madrileny després d'haver patit un accident del que no s'ha pogut refer i ha acabat morint a les 15.00 hores.

Les restes de la filla del duc seran traslladades al tanatori de Sant Isidre i demà divendres, a partir de les 10.00 hores, serà l'enterrament. Està previst que al voltant de les sis de la vesprada se celebre un respons per Cristina de Borbó.

Una amant del món de la cuina

Des de ben menuda havia mostrat la seua passió i el seu saber fer en la cuina, motiu pel que va acabar formant-se en l'Institute of Culinary Education de Nova York, a on es va especialitzar en càtering d'alta cuina. Poc després, va muntar la seua pròpia empresa de càtering 'Cristina de Borbón'.

Cristina de Borbó estava molt unida als seus germans, nebots i a la seua família en general tal com compartia en el seu perfil d'Instagram, a on també acostumava a penjar fotos amb el seu promés i amb els seus gossos.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Joaquín Sabina operat d'urgència" "L'encontre sorpresa que posa a Fran Rivera entre l'espasa i la paret"