√öLTIMA HORA:

10 casos confirmats de coronavirus en territori valencià

Mor la filla menuda de Luis Enrique amb 9 anys per osteosarcoma

Xana portava cinc mesos lluitant contra la malaltia
La filla de Luis Enrique patiria una greu malaltia | La Coctelera

 

Tr√†giques not√≠cies per a Luis Enrique. Ha mort la seua filla menuda amb nom√©s 9 anys per un osteosarcoma, despr√©s de lluitar durant cinc intensos mesos contra la malaltia. Luis Enrique ha informat per Twitter de la dura not√≠cia i ha donat les gr√†cies a tot el m√≥n per les mostres de suport rebudes.

 

En el comunicat que ha compartit l'exjugador, ha explicat que ha sigut una llarga ¬ęlluita durant cinc intensos mesos¬Ľ contra la malaltia. Finalment ha afirmat que la menuda Xana ser√† ¬ęl'estrela que guiar√† la nostra fam√≠lia¬Ľ.

 

 

El motiu per a deixar la selecció

La decisi√≥ de l'entrenador asturi√† de deixar la selecci√≥ espanyola, nom√©s uns mesos despr√©s d'haver assumit el c√†rrec de seleccionador, tenia relaci√≥ directa amb els problemes familiars greus que el van obligar a apartar-se temporalment del m√≥n del futbol i que han acabat en trag√®dia.

 

L'entrenador es va vore obligat a deixar-ho tot per a cuidar de la seua filla de 9 anys Xana, que patia osteosarcoma, un c√†ncer d'ossos com√ļ en infants. Des de fa mesos la malaltia de la menuda obligava a Luis Enrique i la seua dona Elena a passar ¬ęmolt de temps a l'altre costat de l'Atl√†ntic¬Ľ, segons alguns amics de la parella.

 

 

Elena Cullell, el seu suport en els moments més difícils

Fa m√©s de dos d√®cades que Luis Enrique i la seua dona, Elena Cullell, s√≥n companys de vida. Es van casar el 27 de desembre de l'any 1997, en la Bas√≠lica de Santa Maria del Mar. Luis Enrique es va enamorar de Cullell, en aquell moment, hostessa, un any abans de la boda, quan ell va fitxar pel Bar√ßa. Segons informa 'Informalia'.

 

 

El matrimoni i els seus tres fills, inseparables

El matrimoni tenia tres fills en com√ļ: Pacho, de 19 anys, Sira de 18, i la menuda Xana, de 9 anys, que ha mort a causa de la malaltia. Quant als germans de xiqueta, el m√©s gran combina els seus estudis amb la seua passi√≥ pel futbol, que ha heretat de son pare, sumada a la seua afici√≥ pel paddle-surf. Sira, que ja √©s major d'edat, tamb√© ha seguit els passos de son pare quant a l'amor als deports. Per√≤ ella √©s una amant dels cavalls i √©s una gran amazona, guanyadora de premis molt importants.

 

 

 

 

Passen molt de temps a l'altre costat de l'Atlàntic

De fet, els rumors sobre la malaltia de la menuda van transcendir en juny, en la boda de Pilar Rubio  i Sergio Ramons. En aquella ocasi√≥, tots els convidats parlaven d'¬ęun greu problema familiar¬Ľ relacionat amb l'entrenador de la selecci√≥ espanyola Luis Enrique. Tamb√© es va parlar d'un possible tractament i √©s que algun dels convidats va explicar que Luis Enrique i la seua dona, Elena Cullel, ¬ęes passen molt de temps a l'altre costat de l'Atl√†ntic¬Ľ. Van ser eixos viatges els que van fer saltar les tristes sospites.

 

També et pot interessar...

🌞 Vols saber l'oratge que far√†? Seguix-nos en Instagram!