La fotografia de Cristina Pedroche i Dabiz Muñoz que portarà polèmica

L'home de la presentadora no ha dubtat en mostrar el seu orgull a través de les xarxes

Les campanades han passat i han deixat anècdotes en totes les cases d’Espanya. Uns comentaris que segur es van repetir en totes les reunions familiars de tots els que s’havien connectat a Antena 3 va ser l’impactant vestit amb el que Cristina Pedroche donava la benvinguda a l’any nou.

Feia dies que la madrilenya anunciava que el seu vestit no deixaria indiferent a ningú. Dies abans de cap d’any, es va poder vore a la presentadora pràcticament despullada pels carrers de Madrid, fent publicitat del que seria un dels moments més comentats de l’última nit de l’any.

Després d’aparéixer tapada fins a dalt durant uns minuts per a, d'eixa forma, augmentar la tensió abans del gran descobriment, Pedroche va deixar al descobert la seua elecció. No havia mentit: el vestit, en efecte, no deixava indiferent a ningú.

Dabiz Muñoz, el fan número 1 de Pedroche

A pesar de les diferents crítiques, bromes i ‘memes’ que s’ha emportat Pedroche per l’elecció del seu nou vestit, sempre podrà comptar amb un fanàtic que mai falla: el seu home Dabiz Muñoz. 

Ara, dos dies després de Cap d’Any, el cuiner ha decidit compartir en Instagram l’orgull que sent per la seua dona: «Una deessa del futur amb essències del passat...» comença en la seua publicació. «La meua Deessa d’or, tens els ovaris molt grans, orgullós de tu, a pu** morir!».

La publicació acaba amb una felicitació d’any nou i reivindicant, un any més, l’amor que sent per la presentadora. «Talent, bellesa i valentia! La Pedro ‘Forever and Ever’! Feliç any cabr***!!». 

Però la fotografia també ha despertat crítiques. La manera en què el xef agarra el pit de la seua dona ha despertat els seus seguidors, alguns dels quals es mostren indignats per esta posició tan poc glamurosa del seu home. Altres, per la seua banda, ho justifiquen argumentant que ell sempre és d'eixa forma , i que la relació que compartix amb Pedroche sempre ve rodejada d'un toc d'humor.

«Pedroche, tremola bonica, el teu regnat ha acabat»

Mentres tota Espanya mirava atentament el vestit que lluiria Pedroche, Dabiz Muñoz ha tornat amb una de les seues tradicions de Cap d'Any. I és que si els espectadors estan pegats a la televisió per a vore amb quin model sorprén la col·laboradora de ‘Zapeando’ enguany, milers de cibernautes també estan atents a les xarxes del xef, que cada any compartix el vestit que Pedroche havia portat l’any anterior en les campanades.

La fotografia, en la que es veu a la parella davant de la Porta del Sol en actitud amorosa, és la primera fotografia del xef enguany. Arriba després de despedir l’any amb el vestit que va portar Cristina Pedroche les últimes campanades. D'eixa manera, ell també va voler compartir amb els seus seguidors el bon cos que li fan els models de la seua dona. Este mateix vestit també va ser el seleccionat per a ser el que lluiria la figura de cera de Pedroche.

Amb l'arribada d’un nou any, Pedroche tornarà a presentar i col·laborar en diferents programes mentres disfruta del seu matrimoni amb el cuiner Dabiz Muñoz. D'eixa manera, pareix que la seua màxima preocupació serà quan, en uns pocs mesos, haja de començar a triar el model que lluirà per a les campanades de 2021.

També pots llegir..

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Foto: Pluja de crítiques a Rosalía per una imatge que ha comprtit en Instagram" "Foto: El retoc facial de Jesús Vázquez que no ha agradat al públic"