Jesulín de Ubrique, desolat després de la notícia de la setmana

Un dels seus grans companys es retira definitivament
Jesulín de Ubrique va ser el testimoni de Víctor Puerto quan va començar | GTRES

Ja és oficial: el torero amic de Jesulín de Ubrique, Víctor Puerto, confirma la seua retirada. Després de 25 anys d'alternativa, ha decidit abandonar la plaça, obligat per les numeroses lesions que ha patit al llarg de la seua trajectòria.

Puerto va agarrar l'alternativa el 9 d'abril del 1995 en Ciutat Reial, a on va tindre a Miguel Báez, 'El Litri', de padrí i a Jesulín de Ubrique de testimoni, un fet que els va acabar convertint en grans amics. En este sentit, ha pogut comptar amb el marit de María José Campanario en els moments més complicats que ha travessat com a torero.

Obligat a retirar-se per les lesions

El torero arrossega tot un seguit de lesions al llarg de la seua carrera però la més important és una trajectòria de 12 centímetres que afortunadament va entrar en paral·lel al recte i encara que va estar molt prop de l'anus, no va arribar a tocar cap òrgan vital. A pesar d'això, l'impacte va causar que perdera la sensibilitat de la mà dreta i la força del braç.

D'altra banda, Jesulín de Ubrique és un dels noms que més ha marcat la seua carrera. Esta notícia ha deixat tocat al torero andalús que no està travessant un bon moment a causa dels problemes de salut de la seua dona. A pesar de què fa molts anys que el gadità està allunyat dels mitjans de comunicació, de ben segur que reapareixerà per a dedicar unes paraules al seu gran amic Víctor Puerto després de què s'haja conegut el seu adeu definitiu al món del bou.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"L’última notícia sobre el rei Joan Carles que fa tremolar el seu matrimoni" "El secret que distancia a Letícia Felip VI i la Casa Reial"