Malú vol vendre el seu xalet per un milió d’euros

La cantant ha posat en venda sa casa de Majadahonda en un conegut portal d’internet de lloguer i compra de propietats immobiliàries
Malú posa en venda el seu xalet de Majadahonda, Madrid | GTRES

 

Com s’ha pogut comprovar en l''Idealista', un conegut web de lloguer i venda de propietats immobiliàries, Malú ha posat en venda el pis a on ha viscut durant els últims anys per un preu de 920.000 euros. «Açò és el que passa en esta casa tan meravellosa. Només en entrar transmet tantes sensacions», pot llegir-se a l’inici de l’anunci del portal immobiliari.

 

El xalet de Malú

Este és l'interior de la propietat que la cantant vol vendre per pràcticament un milió d'euros | IDEALISTA

 

Situada al nord de la comunitat de Madrid, més concretament en la localitat de Majadahonda, la casa de Malú és un xalet que es troba en una reconeguda zona residencial d’alt 'standing' a on també viuen altres 'celebrities' espanyoles.

 

La propietat compta amb un total de 400 metres quadrats que es dividixen en quatre zones amb soterrani inclòs, i està composta per tres lavabos, una cuina perfectament equipada amb zona de menjador, sis habitacions i un menjador. L’anunci descriu «cal afegir com és d'espaiosa, agradable i la llum que té; la de racons amb què compta per a disfrutar amb les teues persones estimades, com d'ordenada i el bon gust amb què està decorada».

 

El jardí amb piscina, una zona privilegiada per disfrutar de l'estiu | IDEALISTA

 

 

A més a més, un detall important és que el xalet de Malú posseïx un ascensor que connecta amb el garatge, aire condicionat que ajudarà a suportar als seus inquilins la calor de l’estiu i uns preciosos acabats de fusta. No hi ha cap classe de dubte que la part més atractiva de la propietat de la cantant és el jardí que envolta tota la casa. De fet, no només sorprén la seua grandària, sinó que la zona verda compta amb una piscina i una zona de menjador perfectes per a disfrutar de les temperatures de la primavera i l’estiu.

 

Vistes del jardí que envolta tot el xalet | IDEALISTA

 

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!