Nagore Robles i Sandra Barneda, en plena guerra per la custòdia del seu gos

Les dos coincidiran en el plató de 'MYHYV'
L'exparella va acabar amb la relació recentment, després de 3 anys juntes | TELECINCO

 

A pesar de no tindre fills, la ruptura entre Sandra Barneda i Nagore Robles està sent més dura de l'habitual, ja que les dos estan lluitant per la custòdia de la seua mascota. Es tracta d'un gos de color blanc que es diu Nash, i la seua vida s'ha vist trastocada per la ruptura de la parella.

 

Pel que pareix, de moment, les dos es coordinen per a vore al gos, encara que això sí, ho fan a través de terceres persones per a evitar vore's les cares. De fet, segons algunes informacions, eixa tercera persona seria la seua dona de la neteja.

 

 

La treballadora ha sigut vista amb una bossa negra de deport a l'entrada de la porta de Nagore. Després de deixar la bossa, l'empleada va ser vista passejant al gos i deixant-lo en casa de Sandra, complint amb les exigències de la seua cap.

 

L'exparella compartirà plató

A pesar de la mala relació que pareix que existix entre les dos, la presentadora ha volgut deixar clar que no li importarà coincidir amb Nagore en 'MYHYV': «No m'ha importat mai compartir plató amb ella, tampoc ara», assegurava fa uns dies.

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!