Els nous perfums irresistibles de Primark Beauty

Primark ha posat a la venda tres noves col·leccions de perfum a preu ‘low cost’ que et seduiran amb el seu aroma i disseny.
Primark Beauty presenta quatre noves col·leccions de perfums amb la seua pròpia marca PS | PRIMARK

 

 

Els nous llançaments de Primark Beauty sempre superen les nostres expectatives, gràcies al seu preu assequible i la seua aposta per una àmplia varietat de productes de qualitat. Fruit de la seua secció ‘beauty’, l’empresa fundada per Arthur Ryan s’ha fet un nom entre les marques de moda que millors productes de bellesa ofereixen en el mercat.

 

Seguint les tendències de bellesa del moment, Primark ha apostat per complir amb la condició ‘cruelty-free’ amb els seus productes. Segons ha explicat ‘La Coctelera’, l’última sorpresa de la cadena de moda ha sigut una línia de perfums de marca pròpia que inclou un packaging molt fotogènic i uns aromes molt variats.

 

Els perfums PS

Aquestes tres noves col·leccions de fragàncies s’han llançat amb el nom de la seua pròpia marca PS. D’aquesta manera, Primark Beauty ens ofereix uns perfums l’aroma dels quals despertaran la nostra imaginació, ens faran gaudir i conqueriran de seguida les nostres estanteries per un preu de 4,50 euros per unitat.

 

4 fragàncies inspirades en destinacions de somni | PRIMARK

 

Inspirada en les destinacions més atractives, la nova col·lecció està formada per quatre perfums diferents caracteritzats pel seu aroma i disseny únics: ‘New York Calling’ amb gesmí, vainilla, peònia, poma verda i ambre; ‘L.A Dreaming’ amb bergamota, pimienta rosa, llima tendra, orquídies i arándanos; ‘Parisian Crush’ amb rosa, gesmí, ambre, pera i vainilla; i ‘Ibiza Escape’ amb meló d'alger, pera, flor de Tiaré, toffe i almesc blanc.

 

Els 4 perfums inspirats en estats d'ànim i sentiments | PRIMARK

 

Una altra col·lecció que vol eriçar la nostra pell representant quatre estats d’ànim són les següents fragàncies: ‘Neroli + Happy’ a base d’oli de tarongina, llima, taronja i pomelo; ‘Blossom + Calm’ amb ambre, taronja i ylang ylang; ‘Peony Love’ amb gesmí, mandarina, magnòlia, sàndal i patxulí; i ‘Iris + Bliss’ elaborada amb fusta, musk, bergamota i flor de frèsia.

 

Fragàncies d'essències pures | PRIMARK

 

A més a més, troben dos fragàncies dins la nova col·lecció que també han destacat per les seues essències pures: la ‘Bulgarian Rose’ amb rosa, sàndal, musk, praliné i grosella negra, i la ‘Wild Patchouli’ composta per mirra, musk, cuir, grosella negra i patxulí blanc.

 

Sense dubte, totes aquestes propostes aromàtiques són seductores i inspiradores, i el seu packaging les converteix en dissenys únics. Primark Beauty ens ofereix així no només la seua pròpia col·lecció de perfums sinó també tot un univers d’emocions a l’abast de qualsevol consumidora.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!