La reina Letícia es convertix en reclam publicitari en Xina

La marca TaoBao ha usat una instantània de la reina a on lluïx un mocador roig
La imatge de la reina Letícia és usada per una marca xinesa per a vendre mocadors | Cedida

 

TaoBao és una de les marques xineses de productes online més grans del món, amb uns 190 milions d’usuaris, i recentment s'ha convertit en notícia per vendre un mocador per al coll usant la imatge de la reina Letícia. Concretament, una instantània de la reina de l’1 de desembre del 2014 en Alemanya, quan la reina va utilitzar un mocador roig, conjuntat amb el seu abric del mateix color, durant un viatge oficial a Berlín.

 

TaoBao utilitza la imatge de la reina Letícia per a vendre el seu mocador

El mocador en qüestió no és el mateix que ven en la web, però sí molt similar, i TaoBao ha decidit aprofitar el gust per l’estilisme que té sempre la reina, per a enamorar als seus usuaris i que compren l’article. La reina és un referent molt seguit i emulat en qüestions d’estilisme i moda, i les seues eleccions quant a complements i roba de vestir sempre causen furor i són imitats a l’instant.

 

Letícia i Felip en la gala d'entronització de l'emperador Naruhito | Cedida

 

L’última volta que va causar sensació va ser durant el seu viatge al Japó per l’entronització de Naruhito, quan va atraure totes les mirades presentant-se amb un vestit rosa de flors de Carolina Herrera, amb el que va fascinar a mig món. Ara, la botiga online xinesa TaoBao, ha aprofitat la seua popularitat creixent en terres asiàtiques per a utilitzar la imatge de la reina com a reclam publicitari.

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Vídeo: 'A Palé', el nou single de Rosalía per a trencar els escenaris" "El paradisíac lloc a on Jordi González disfruta durant uns dies"