Risto Mejide anuncia que es presentarà a les eleccions amb un nou partit polític

De moment només durarà una legislatura i té com a objectiu «canviar les regles del joc»

Risto Mejide al seu programa 'Todo es mentira'
Risto Mejide va fer l'anunci del seu partit | Cuatro

Risto Mejide es presenta a les eleccions de novembre amb un nou partit: PNLH (sigles de 'Peor No Lo Haremos') El publicista i presentador del programa 'Todo es mentira' de Cuatro, ja va avisar fa uns dies que, si es tornaven a convocar eleccions, no dubtaria en crear el seu partit.

Per tant, després de l'anunci electoral i del seu cabreig amb la classe política del país, Mejide ha fet l'anunci de la confirmació de la seua promesa. «Hui més que mai, els nostres polítics han sabut el que millor saben fer: decebre'ns. Este programa no pot parlar ni de lluny en nom de tots els espanyols. El que sí que podem, i devem, és denunciar el que hem sentit hui», explicava el presentador.

«La gent està farta de la política»

En eixe sentit, va seguir dient que: «La gent està farta de la política, estan farts que li prenguen el pèl. Que l'enganyen, que li diguen que volen pactar quan tots sabem que no és veritat. El que busquen és que els donem més vots per a no haver de pactar. La gent està farta que li diguen que no volen cadires quan vegem que vendrien a qui fora per a ficar els seus culs en un Consell de Ministres».

Fruit de la seua indignació, Mejide també va voler respondre a les paraules de Pedro Sánchez i li va enviar un clar i contundent missatge: «Ens va vindre a dir que no havíem votat bé. Que havíem de dir més clar el que volíem, com si no ho haguérem dit ja, en les urnes, fa escassos mesos. Si vol que siguem més clars, ho serem». D'esta manera, el publicista ha confirmat la consolidació del partit PNLH (sigles de 'Peor No Lo Haremos'), que, de moment, només durarà una legislatura i que té com a objectiu «canviar les regles del joc». 

Risto Mejide al seu programa 'Todo es mentira'
El programa 'Todo es mentira', de Risto Mejide, va comentar la nova convocatòria electoral | Cuatro

 

Les premisses del nou partit

El partit també renunciarà a qualsevol classe de jornal i té la premissa de millorar el país després dels problemes que hi ha en Espanya amb la classe política. Entre alguns dels punts que contempla el seu programa és el de la separació efectiva de poders, la suspensió de jornal a totes les senyories mentres no siguen capaces de crear un govern, que tots els condemnats per corrupció hagen de tornar els diners i acabar amb els jornals vitalicis d'alguns polítics. Finalment, Mejide ha convidat als espectadors del programa a seguir elaborant les propostes que conformaran les bases del nou PNLH.

També pots llegir...

🌞Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram


Comentaris

envia el comentari