Sofía Suescun, pillada en una situació incòmoda

Una persona anònima ha enviat un compromés contingut al programa 'Sálvame'
Sofía Suescun, enmig de la polèmica | Cuatro

La concursant de programes de telerealitat, Sofía Suescun, torna a estar enmig de la polèmica per un fet que ha pogut captar una persona anònima i que després ha enviat al programa 'Sálvame' de Telecinco. Els fets situarien a la col·laboradora en l'interior d'una botiga de roba d'una coneguda marca espanyola amb una muntanya de roba i que estaria retornant a la caixera de l'establiment.

Si en un primer moment es podia pensar que es tractaria d'una devolució de roba que li haurien regalat per a Nadal, la realitat és ben diferent, ja que es comprova que les peces les hauria utilitzat Suescun per a aparéixer en diferents programes de televisió.

Retorna roba utilitzada

Els col·laboradors del programa han explicat el mètode que utilitza Sofía Suescun per a donar eixida a estes peces de roba. La jove aniria als establiments i triaria les peces per a les diferents aparicions televisives, després se les ficaria sense traure l'etiqueta i, finalment, les retornaria aportant el tiquet de compra.

Per la seua banda, sa mare ha aparegut divendres en el programa per a defendre-la i ha dit que la seua filla no estaria tornant roba, sinó que estaria comprant-la. Chelo García-Cortés ha tirat per terra esta afirmació, qui ha explicat que cap de les peces de roba que apareixen en el vídeo porten el detector antirobatori.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Misteriós missatge de la dona de Michael Schumacher sobre l'estat de salut de l'expilot" "Vídeo: El comentat consell de Loles León a Toñi Moreno pel seu embaràs"