Revés inesperat de Telecinco a Sonsoles Ónega: el programa que no torna a presentar

La cadena ha decidit substituir-la pels seus presentadors estrella
Sonsoles Ónega ha sigut reemplaçada com a presentadora de 'La Casa Fuerte' | Telecinco

Sonsoles Ónega ha rebut una dura maçada de Telecinco. La cadena ha decidit rellevar a la presentadora de ‘Ya es mediodía’ del seu lloc com a conductora de 'La Casa Fuerte'.

D'esta manera, Mediaset ha optat per renovar a l'equip principal del programa per a esta segona temporada que s'emetrà pròximament.

Sonsoles Ónega ha sigut rellevada de 'La Casa Fuerte’

Sonsoles Ónega ens va sorprendre a tots quan Telecinco va anunciar el seu fitxatge pel nou reality de Mediaset. Estem acostumats a vore a la presentadora conduint programes d'èxit, però el seu perfil més informatiu i d'actualitat ens xocava en un format d'entreteniment com 'La Casa Fuerte’.

Encara que la conductora va saber estar a l'altura i va complir amb el seu paper, pareix que Mediaset ha decidit apostar en esta nova edició pels pesos pesants de la cadena. Jorge Javier Vázquez continuarà en les labors de conducció, però tant Sonsoles Ónega com Núria Marín han sigut reemplaçades per Sandra Barneda i Lara Álvarez.

El programa canvia d'equip però no de mecànica

'La Casa Fuerte’ mantindrà en essència la mecànica de la primera temporada i es desenvoluparà en la mateixa localització.

No obstant això, ja han anunciat que en esta nova edició hi haurà novetats i noves instal·lacions per a adaptar-se a la climatologia hivernal. Ara, les proves setmanals es duran a terme en un enorme pavelló cobert, a on també es reuniran els concursants per a les reunions i la gala.

L'objectiu dels concursants serà permaneixer com a residents, açò garantix millors condicions per a viure en una habitació de la vila, amb la caixa forta i els diners en propietat. Els acampats hauran de viure en pitjors condicions i fer les tasques domèstiques, encara que cada setmana una parella es disputarà el canvi de residència.

El programa original de Mediaset va concloure la seua primera edició com a líder absolut de les nits de dijous i diumenge, amb una mitjana del 20,9% de share i més de 2 milions d'espectadors. Amb la renovació de l'equip de presentació i les novetats del format Telecinco espera superar estes xifres.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Recordes a Chechu de 'Médico de familia'? Així li ha canviat la vida" "La boda de 'l'alta societat' que s'acaba de celebrar en plena pandèmia"