Thiago, el xiquet amb una malaltia rara que ha vingut a Espanya per a curar-se

El menut, de 10 anys, fa més de dos mesos que està ingressat en Barcelona i sos pares demanen ajuda a través de la pàgina GoFundMe
Thiago, el xiquet de 10 anys que ha vingut a Espanya per a combatre la síndrome de Mowat Wilson | GoFundMe

 

«La nostra vida mai ha sigut fàcil però hem aprés a viure d'esta manera. Thiago ha sigut ingressat una huitantena de voltes sense exagerar, podríem escriure un llibre amb tot el què hem viscut». D'eixa manera comença el relat de la família de Thiago, un xiquet de només 10 anys que ha vingut a Espanya per a combatre la síndrome de Mowat Wilson.

Sos pares, que expliquen que el menut està ingressat en un hospital de la ciutat comtal des de fa dos mesos, demanen ajuda econòmica a través de la pàgina GoFundMe. Fins al moment, la família ja ha acumulat 1.790 euros dels 3.000 que diuen necessitar per a poder ajudar al tractament de Thiago.

«No sabem quant durarà esta situació»

Els pares del menor, que asseguren que Thiago està actualment en l’UCI, sedat i amb respiració assistida, expliquen que «no sabem quant durarà esta situació» i confessen que la situació «se’ns ha escapat de les mans». Per això mateixa, demanen ajuda «a qui coneixem i a qui no» per mirar d’ajudar al menor ingressat en Barcelona.

La situació del menut, si més no, és d’allò més complicada si tenim en compte el relat que en fan els pares: «Thiago no parla, té una motricitat dèbil, un retard mental gran, té una connexió interventricular en el seu cor, té desnutrició i no reté els líquids».

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Cristina Pedroche es despulla en l'AVE" "Pas avant de científics espanyols per a acabar amb el Parkinson"