El torero Antonio Ferrera, hospitalitzat després de caure des d'un pont en Extremadura

Segons apunten les primeres informacions, la caiguda del mallorquí no hauria sigut accidental però, en estos moments, la seua vida no corre perill
El torero Antonio Ferrera, hospitalitzat després de caure des d'un pont d'Extremadura | València Diari

Dia de gran preocupació per al món del toreig espanyol, ja que el mallorquí Antonio Ferrera ha hagut de ser ingressat en l'Hospital Universitari de Badajoz després que este matí caiguera des d'un pont i es precipitara al riu Guadiana. Els fets han succeït cap a les 7.30 del matí en el Pont de l'Autonomia i, segons les primeres informacions, tot apunta que la caiguda no es tractaria d'un desafortunat accident.

Presentava hipotèrmia i un atac d'angoixa

Amb este estat de les coses, la família del torero s'ha mostrat molt preocupada arran els fets, si bé Ferrera es troba estable i la seua vida no corre cap perill. Amb tot, el mallorquí ha hagut de ser rescatat pels Bombers i, en el moment de l'operació, el torero presentava símptomes d'hipotèrmia i estava patint un atac d'angoixa.

Tal com han explicat fonts dels Bombers del Parc de Badajoz i ha arreplegat 'La Coctelera', Ferrera no ha perdut el coneiximent en cap moment.

Ferrera seguix tenint l'agenda plena

Amb tot, el torero continua formant part dels cartells que anuncien les festes de San Isidro i, de fet, només uns dies arrere va participar en els actes taurins tradicionals de la Feria de Abril de Sevilla.

L'agenda de Ferrera, a més, compta amb diferents compromisos pròxims a la capital espanyola: per exemple, el pròxim 1 de juny té prevista la corrida de Zalduendo; cinc dies més tard, participa en un acte a Puerto de San Lorenzo; i, finalment, el 7 de juny està citat a la corrida de la ramaderia d'Alcurrucén. Cal recordar que Las ventas és un dels llocs on més aclamen al torero.

L'any 2015 també va patir un accident

No és la primera volta que el mallorquí es veu obligat a interrompre la seua temporada. L'any 2015 una fractura en el braç esquerre el va tindre apartat del món dels toros durant una bona temporada, cosa que va suposar un dur colp psicològic per a Ferrera, que va arrastrar problemes psicològics fins a l'any 2017.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Fotos exclusives de Shakira: podria estar embarassada?" "🔥 Pablo Alborán, sense camiseta, crema en Instagram"