Díhuit persones intoxicades en un convit de boda en la Pobla de Farnals

Els fets han passat a les 21.00 hores de la nit de dissabte
Els intoxicats assistien a un convit de boda en la Pobla de Farnals | Unsplash

 

ACTUALITZAT 17.00 hores. En un comunicat fet pel Saló de Bodes l'Alqueria Kukala de la Pobla de Farnals, lloc a on es va produir la intoxicació, s'especifica que el càtering i altres servicis necessaris per a les celebracions s'oferixen per empreses externes a l'espai, ja que l'Alqueria Kukala es limita a llogar el lloc.

D'altra banda, segons ha avançat el diari 'Levante' la majoria dels intoxicats no van ser hospitalitzats ahir de nit. I els que sí van necessitar hospitalització, han sigut donats d'alta este diumenge de matí.

Este dissabte, cap a les 21.00 hores, un total de 18 persones han patit intoxicacions alimentàries en un saló de bodes de la Pobla de Farnals, en la comarca de l'Horta Nord (València) i han sigut traslladades a centres hospitalaris i de salut, segons ha informat el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU).

Fins al lloc s'han desplaçat una ambulància del Servici d'Atenció Mèdica Urgent (SAMU), dos ambulàncies de Suport Vital Bàsic (SVB), dos Transports No Assistits (TNA) i el Punt d'Atenció Continuada (PAC) de Massamagrell.

Els efectius sanitaris han traslladat a 18 persones a centres hospitalaris i de salut. En concret, han enviat a sis pacients a l'Hospital Clínic Universitari de València, a dos persones a l'Hospital de Sagunt, tres a l'Hospital General de Castelló, una a l'Hospital Universitari Doctor Peset i n'han traslladat sis més al Centre de Salut de Massamagrell, segons han informat les mateixes fonts.

De moment, es desconeix la causa de la intoxicació massiva que s'ha produït esta nit passada en el convit celebrat en la localitat de l'Horta Nord.

 

També pots llegir...

 

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"TERRIBLE: Un elefant mata 8 persones mentres busca aigua" "ALACANT: Ferit en ser atropellat en l'A-31 home de 40 anys"