Un menor en parada cardiorespiratòria per un xoc de monopatins en Orpesa

Quatre jóvens van resultar ferits a causa de l'accident

Un monopatí en una imatge d'arxiu | Arxiu

 

Este dijous, a última hora del dia, quatre jóvens en monopatí han xocat entre ells mentres circulaven per la carretera del port d'Orpesa. Després de rebre l'avís, el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU) ha mobilitzat una unitat del Servici d'Ajuda Mèdica Urgent (SAMU) i una unitat de Suport Vital Bàsic (SVB) amb un metge d'Atenció Primària del centre de salut del municipi.

Els primers servicis mèdics que han arribat al lloc, han realitzar maniobres de reanimació cardiopulmonar bàsica a un dels xics que es trobava en parada cardiorespiratòria. Després de l'arribada del SAMU, el seu equip mèdic ha continuat amb maniobres de reanimació cardiopulmonar avançada i han conseguit recuperar les seues constants vitals. Una volta estabilitzat, el ferit de 16 anys ha sigut traslladat per traumatisme cranioencefàlic a l'Hospital General Universitari de Castelló en la unitat de Suport Vital Avançat (SVA).

Els altres tres ferits assistits han sigut traslladats al mateix centre hospitalari en l'ambulància SVB. Es tracta d'un jove de 15 anys amb  crisis d'ansietat, un altre xic de 16 anys amb commoció i un altre, de la mateixa edat, que ha patit contusions en una cama. 

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"VALÈNCIA: Mor xica de 17 atropellada en el centre" "ALACANT: Mor un obrer en caure-li un mur damunt en Dolores"