Un accident provoca retencions de fins a 7 km en la V-30, a l'altura de Quart de Poblet i en direcció a l'A-7

Es desconeix quants vehicles han estat implicats en l'incident
Retencions provocades per l'incident a les 14.46 hores d'este divendres   | DGT

 

Un accident en la V-30, a l'altura de Quart de Poblet, està provocant retencions de fins a 7 quilòmetres i s'ha hagut de tancar un carril al trànsit. L'incident s'ha produït este divendres cap a les 14 hores en esta autovia, en direcció cap a l'A-7 ('bypass'), poc abans de l'eixida cap a la CV-30 i la ronda nord.

Segons ha avançat 'Las Provincias', la retenció arribava fins a l'avinguda de Tres Forques de València a les 14.30 hores. La Direcció General de Trànsit (DGT) ha assenyalat que es tracta d'una retenció de nivell roig entre els punts quilomètric 11 i 4,5.

Tot i les grans conseqüències, es desconeix quants vehicles han estat implicats en l'accident i si hi ha hagut danys personals.

Retencions en la V-30 a les 15.16 hores | DGT

 

També pots llegir...

❗Notícia en ampliació. La redacció de València Diari està treballant per ampliar aquesta informació. S'anirà actualitzant quan hi hagi més informació.

Podeu enviar imatges, vídeos o més informació d'aquesta notícia en curs al correu info@valenciadiari.com, per Facebook a ValenciaDiari, per Twitter a @ValenciaDiari o per WhatsApp o Telegram al info@valenciadiari.com.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Mor un home ofegat en la platja de l'Arenal de Xàbia" "Centenars de jóvens protesten davant la discoteca Indiana en repulsa de la violació"