Aconseguixen reduir fins a la meitat els atacs de migranya amb un nou tractament amb anticossos

Investigadors de l'Hospital King´s College han descobert que dos substàncies químiques que es troben en el cervell estan involucrats amb el dolor
El tractament és específic per a la migranya | cedida

 

La migranya és una de les malalties actuals que afecta un gran volum de la població i que cada vegada és més comuna. Una de cada set persones la patix en el món i lluitar contra estos atacs és una tasca quasi impossible. Per este motiu, un grup d'investigadors de l'Hospital King´s College de Londres s'ha posat a la feina per a trobar un nou tractament.

El tractament, a base d'anticossos redueix a la meitat els atacs

  

Este grup d'experts sembla que ha donat amb la tecla per a pal·liar els seus dolorosos símptomes
ja que segons ABC

  

Així doncs els científics de moment han demostrat que el pèptid de calcitonina i el CGRP, dos substàncies químiques que es troben en el cervell, estan involucrades en els símptomes de dolor i sensibilitat al so i a la llum que patixen els malalts.

  

Després d'usar anticossos per a neutralitzar un dels components en un total de 955 persones amb migranyes episòdiques i que tenien una mitjana d'uns huit atacs al mes, van aconseguir que estos anaren la meitat a final de mes.

  

  

a dirigit els assajos ha assegurat que el tractament «reduïx la freqüència i la gravetat dels maldecaps»

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"COMPTE: Castelló en avís màxim per incendis forestals i pel vent intens" "Suspés un delegat de la Junta Central Fallera per un possible cas de masclisme"