Un xic agredix sexualment a una xiqueta de 14 anys en un poble de l'Horta

Va passar després de la Festa de Sant Joan que organitzava una falla del municipi
Imatge d'arxiu d'una festa de Sant Joan | Cristóbal

 

Este cap de setmana, cap a les 02.00 hores de la matinada del diumenge, s'ha produït una altra agressió sexual a una menor en un municipi de la comarca de l'Horta. En este cas, a una xiqueta de 14 anys. Segons pareix, un xic major d'edat va arraconar a la víctima en una cotxera, quan ella es va separar de les seues amigues després de la festa de Sant Joan que s'estava celebrant en el municipi.

Ell va seguir a la xiqueta i la va agarrar per a que no poguera anar-se'n. Segons informa 'Las Provincias', la víctima, espantada, va patir tocaments en la zona genital. En eixe moment, uns xics que estaven fent botelló, prop de la cotxera a on la van agredir, es van donar compte de què passava i la van auxiliar. La xiqueta tenia els pantalons i les bragues abaixades.

A 100 metres de la festa

La Policia Nacional i la Local van acudir al lloc, que estava a 100 metres de la festa de Sant Joan organitzada per una falla del municipi, quan va ser avisada pel president de la Comissió Fallera de què hi havia un grup moguent escàndol en la porta de la cotxera. «Creiem que podria ser una baralla» perquè en eixos moments hi havia molta gent bevent alcohol en el parc. I és que la zona és un lloc a on se sol fer botelló i reunix molta gent jove, habitualment.

L'agressor, quan van vore que acudia gent, va escapar del lloc sense que el poguera trobar la policia. Mentres, els agents van portar a la xiqueta a l'hospital per a que la reconeguera el metge forense de guàrdia, com sol ser habitual en casos d'agressió sexual. Ara per ara, la policia està treballant per a identificar l'autor de l'agressió amb les descripcions que ha fet la víctima. Segons pareix, és un xic major d'edat i de nacionalitat espanyola.

 

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"VALÈNCIA: Troben el cadàver de Guillermo Llidó en una séquia de Sueca" "VALÈNCIA: Massatgista abusa sexualment de 2 dones en la clínica"