L'autòpsia confirma que Nelea, la jove de Vinaròs, va morir de forma violenta

El seu cadàver es va trobar el passat mes de febrer
La Policia científica analitzant el lloc a on va ser trobat el cos de la jove | EFE

L'autòpsia feta a la xica de 26 anys de Vinaròs, Nelea Sareva, ha confirmat que va morir de forma violenta i que presentava colps en el cap. El cadàver de la jove va ser trobat el passat mes de febrer en la localitat d'Ulldecona (Tarragona) amb signes de violència, soterrat i trossejat.

Segons explica el 'Mediterráneo', esta informació desmunta per complet la versió del suicidi i que la defensa va assegurar en el juí celebrat el 19 de novembre. El presumpte assassí i exparella de Nelea, Adrián M., que es troba en presó provisional, va dir que es va trobar a la xica morta en sa casa. Això sí, va reconéixer que, com que no sabia què fer davant d'eixa situació, va trossejar a la víctima i la va enterrar en una fossa d'Ulldecona.

Pel que pareix, l'advocat d'Adrián M. va demanar al jutge del cas com a prova l'historial clínic de Nelea, que hauria tingut anteriorment un episodi d'intent de suïcidi, però ha quedat desestimat perquè l'autòpsia ha confirmat que la mort va ser violenta.

El jutge sí que ha autoritzat la petició de l'advocat d'un examen psiquiàtric per al presumpte autor dels fets i imàtgens de les càmeres de seguretat de la discoteca Nácar de Vinaròs, a on va estar la parella junt amb altres amics la nit del crim.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Mil euros de roba furtats en tendes d'un centre comercial d'Elx" "Un ferit de gravetat i dos lleus en el 'Bou de Nadal' de Quartell"