L'autor confés del crim de Moraira: «Per fi se'n va Alina de casa»

Altres dones afirmen que Arthur K. és un assetjador i un controlador
Alina, víctima del primer assassinat masclista d'enguany en el territori valencià, amb el seu fill | ValènciaDiari

Arthur K., degollà a la seua parella, Alina, este passat dissabte en Teulada Moraira, en la comarca de la Marina Alta (Alacant), després de començar una discussió perquè ella volia posar fi a la relació, segons ha afirmat el mateix autor del crim als investigadors.

 

Però no era la primera volta que Alina, romanesa de 36 anys, intentava deixar a l'holandés de 59, considerat per altres dones com un assetjador i un controlador, segons ha avançat 'Levante-EMV. L'última volta que ho van deixar va ser fa mes i mig, en Nadal.

 

El veí de la parella, que va avisar a la Policia en juliol quan va sentir a Alina demanant ajuda, ha afirmat que des d'eixe moment la parella havia mantingut certa distància amb ell. Però fa mes i mig van tallar i els dos s'ho van contar: «M'ho van dir per separat. Se'ls veia feliços amb la decisió. Ella em contà que havia posat fi a la relació i que se n'anava a viure a Teulada». Per la seua banda, Arthur K. li va dir: «Per fi se'n va Alina de casa».

 

I se n'anà. Alina i Arthur K. ja no vivien junts, encara que havien tornat alguna volta, fins i tot el soci de l'assassí confés se n'havia anat a viure amb ell quan Alina se n'anà de casa.

 

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!