3 ferits per gas pebre en una baralla que obliga a desallotjar l'estació de la plaça d'Espanya

Els fets s'han produït la matinada de diumenge
Metrovalencia | EP

Una baralla ha obligat a desallotjar les instal·lacions de l'estació de metro de la plaça d'Espanya de València. Els fets s'han produït cap a les 06.15 hores de la matinada d'este diumenge, segons fonts de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV).

Un grup de jóvens que havien eixit d'una discoteca pròxima s'han vist involucrats en una baralla en l'estació. En un moment, un d'ells ha tirat gas pebre, que ha afectat algunes persones que es trobaven en l'estació. Des del lloc de comandament d'FGV han avisat als servicis d'emergència, que s'han traslladat a l'estació. 

Per a eliminar els efectes del gas pebre s'ha procedit a posar en marxa el sistema de ventilació dels túnels i s'ha desallotjat a mig centenar de persones que estaven en l'estació. Quinze minuts després, el servici de metro s'ha représ amb normalitat.

Els servicis d'emergència han atés tres persones afectades pel gas pebre, que han sigut traslladades a un centre hospitalari. No s'ha detingut a cap persona, ja que els jóvens involucrats en la baralla ja se n'havien anat quan han arribat els agents.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Fotos: Danys per la caiguda d'una vidriera pel fort vent en Benicarló" "Un piròman torna a causar incendis en la Vall d'Uixó"