Val猫ncia-Diari

Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

Cinc francesos de 18 i 19 anys agredixen en grup a una xica de noruega en Benidorm

Les detencions s'han practicat este dimecres, un dia abans de qu猫 els arrestats, que estaven de vacacions, tornaren al seu pa铆s
Benidorm, de nit | Cedida

 

Agents de la Gu脿rdia Civil han detingut este dimecres de matinada en Benidorm, dins de la comarca de la Marina Baixa d'Alacant, a cinc joves de 18 i 19 anys com a presumptes autors d'una agressi贸 sexual i un altre delicte d'ab煤s sexual a dos xiques de 20 anys, de nacionalitat noruega. Una d'elles va patir l'agressi贸 sexual presumptament per part del grup.

 

Les detencions s'han practicat este dimecres, un dia abans de qu猫 els arrestats, de nacionalitat francesa i que estaven de vacacions en la localitat alacantina, tornaren al seu pa铆s d'origen. Les v铆ctimes els havien conegut a trav茅s d'una xarxa social.

 

Els fets s'han produ茂t al voltant de les 01.45 hores, quan la Gu脿rdia Civil va rebre una telefonada des del Centre de Salut de l'Alf脿s del Pi avisant de qu猫 s'estava atenent a dos ciutadanes noruegues per una presumpta agressi贸 sexual a una d'elles. Les dos xiques van explicar als agents que, a trav茅s d'una xarxa social, van con茅ixer a un xics francesos que es trobaven de vacances a Espanya i van quedar en el seu domicili en Benidorm.

 

En un moment donat, una de les dones va marxar de vivenda i l'altra jove es va quedar sola amb els cinc homes, instant en qu猫 es va produir l'agressi贸 sexual. Les dos dones van facilitar als agents les dades i les fotografies dels perfils de les xarxes socials dels cinc suposats autors i van indicar que havien comentat que marxaven al seu pa铆s d'origen l'endem脿.

 

Per este motiu, els agents van establir un dispositiu en Benidorm per a procedir a la seua localitzaci贸, detenci贸 i evitar la seua marxa del pa铆s. En el dispositiu van participar els agents de l'equip de Policia Judicial de la Gu脿rdia Civil d'Altea i un sergent primer de la Gendarmeria francesa.

 

Finalment, els agents han conseguit la detenci贸, al voltant de les 04.00 hores, de dos dels cinc autors, mentres que els tres restants han sigut arrestats mitja hora despr茅s. Mentrestant, les dos dones van ser traslladades pels agents a l'Hospital de la Vila Joiosa per a ser sotmeses a un reconeixement m猫dic m茅s exhaustiu. 

 

Tamb茅 pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que far脿? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en im脿tgens! Seguix-nos en Instagram