Cinc francesos de 18 i 19 anys agredixen en grup a una xica de noruega en Benidorm

Les detencions s'han practicat este dimecres, un dia abans de què els arrestats, que estaven de vacacions, tornaren al seu país
Leer en espa√Īol
Benidorm, de nit | Cedida

 

Agents de la Gu√†rdia Civil han detingut este dimecres de matinada en Benidorm, dins de la comarca de la Marina Baixa d'Alacant, a cinc joves de 18 i 19 anys com a presumptes autors d'una agressi√≥ sexual i un altre delicte d'ab√ļs sexual a dos xiques de 20 anys, de nacionalitat noruega. Una d'elles va patir l'agressi√≥ sexual presumptament per part del grup.

 

Les detencions s'han practicat este dimecres, un dia abans de qu√® els arrestats, de nacionalitat francesa i que estaven de vacacions en la localitat alacantina, tornaren al seu pa√≠s d'origen. Les v√≠ctimes els havien conegut a trav√©s d'una xarxa social.

 

Els fets s'han produ√Įt al voltant de les 01.45 hores, quan la Gu√†rdia Civil va rebre una telefonada des del Centre de Salut de l'Alf√†s del Pi avisant de qu√® s'estava atenent a dos ciutadanes noruegues per una presumpta agressi√≥ sexual a una d'elles. Les dos xiques van explicar als agents que, a trav√©s d'una xarxa social, van con√©ixer a un xics francesos que es trobaven de vacances a Espanya i van quedar en el seu domicili en Benidorm.

 

En un moment donat, una de les dones va marxar de vivenda i l'altra jove es va quedar sola amb els cinc homes, instant en qu√® es va produir l'agressi√≥ sexual. Les dos dones van facilitar als agents les dades i les fotografies dels perfils de les xarxes socials dels cinc suposats autors i van indicar que havien comentat que marxaven al seu pa√≠s d'origen l'endem√†.

 

Per este motiu, els agents van establir un dispositiu en Benidorm per a procedir a la seua localitzaci√≥, detenci√≥ i evitar la seua marxa del pa√≠s. En el dispositiu van participar els agents de l'equip de Policia Judicial de la Gu√†rdia Civil d'Altea i un sergent primer de la Gendarmeria francesa.

 

Finalment, els agents han conseguit la detenci√≥, al voltant de les 04.00 hores, de dos dels cinc autors, mentres que els tres restants han sigut arrestats mitja hora despr√©s. Mentrestant, les dos dones van ser traslladades pels agents a l'Hospital de la Vila Joiosa per a ser sotmeses a un reconeixement m√®dic m√©s exhaustiu. 

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que far√†? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en im√†tgens! Seguix-nos en Instagram

Comentaris