Cinc francesos de 18 i 19 anys agredixen en grup a una xica de noruega en Benidorm

Les detencions s'han practicat este dimecres, un dia abans de què els arrestats, que estaven de vacacions, tornaren al seu país
Benidorm, de nit | Cedida

 

Agents de la Guàrdia Civil han detingut este dimecres de matinada en Benidorm, dins de la comarca de la Marina Baixa d'Alacant, a cinc joves de 18 i 19 anys com a presumptes autors d'una agressió sexual i un altre delicte d'abús sexual a dos xiques de 20 anys, de nacionalitat noruega. Una d'elles va patir l'agressió sexual presumptament per part del grup.

 

Les detencions s'han practicat este dimecres, un dia abans de què els arrestats, de nacionalitat francesa i que estaven de vacacions en la localitat alacantina, tornaren al seu país d'origen. Les víctimes els havien conegut a través d'una xarxa social.

 

Els fets s'han produït al voltant de les 01.45 hores, quan la Guàrdia Civil va rebre una telefonada des del Centre de Salut de l'Alfàs del Pi avisant de què s'estava atenent a dos ciutadanes noruegues per una presumpta agressió sexual a una d'elles. Les dos xiques van explicar als agents que, a través d'una xarxa social, van conéixer a un xics francesos que es trobaven de vacances a Espanya i van quedar en el seu domicili en Benidorm.

 

En un moment donat, una de les dones va marxar de vivenda i l'altra jove es va quedar sola amb els cinc homes, instant en què es va produir l'agressió sexual. Les dos dones van facilitar als agents les dades i les fotografies dels perfils de les xarxes socials dels cinc suposats autors i van indicar que havien comentat que marxaven al seu país d'origen l'endemà.

 

Per este motiu, els agents van establir un dispositiu en Benidorm per a procedir a la seua localització, detenció i evitar la seua marxa del país. En el dispositiu van participar els agents de l'equip de Policia Judicial de la Guàrdia Civil d'Altea i un sergent primer de la Gendarmeria francesa.

 

Finalment, els agents han conseguit la detenció, al voltant de les 04.00 hores, de dos dels cinc autors, mentres que els tres restants han sigut arrestats mitja hora després. Mentrestant, les dos dones van ser traslladades pels agents a l'Hospital de la Vila Joiosa per a ser sotmeses a un reconeixement mèdic més exhaustiu. 

 

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!