Troben a Nerea Ruiz, de 16 anys, desapareguda el dia 4 en Massamagrell

Gràcies a tots per la col·laboració
Imatge de Nerea Ruiz, desapareguda de 16 anys de Massamagrell | Protecció Civil de Massamagrell

 

ACTUALITZAT 09/10/2019. Finalment, han trobat a Nerea, la menor desapareguda el divendres dia 4. Tal com ha informat l'Ajuntament de Massamagrell en les seues xarxes socials, la menor ha tornat a casa i es troba bé. Gràcies a tots per ajudar en la difusió de la notícia.

Desapareguda el divendres 4 d'octubre

Nerea Ruiz Gabarron ha desaparegut en Massamagrell, en la comarca de l'Horta Nord, segons ha informat avançat 'Horta Noticias'. La menor, de 16 anys i complexió normal, fa 1,65 metres d'altura i té el monyo de color castany clar i llarg. En el moment de la desaparició portava un vaquer llarg i unes sabatilles negres.

L'última volta que se la va vore va ser en l'estació del Metro de Foios, a les 12.30 hores del migdia, el dia 4 d'octubre. La família té l'esperança que se n'haja anat amb una amiga, potser a Madrid, per això confien en poder rebre qualsevol informació que els confirme esta suposició i els deixe més tranquils.

Qualsevol informació que es puga tindre al voltant d'este fet, s'hauria de comunicar a la Policia Nacional 091, a la Policia Local de Massamagrell 900 924 900 o al 112, Emergències.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Mata a la seua amiga en el bany de casa en discutir per l'ús del lleixiu" "Un alcalde Libanés intentà comprar un fetge a valencians sense recursos"