Detingut en Castelló per segrestar a la seua companya de pis, agredir-la i obligar-la a donar-li 450 euros

Ella li havia deixat que es quedara en sa casa perquè no tenia a on anar

Imatge d'una dona protegint-se d'una agressió amb la mà
La víctima té una discapacitat de mobilitat reduïda | Pixabay

La Policia Nacional ha detingut a un home de 43 anys per, presumptament, segrestar a la seua companya de pis —que té una discapacitat amb mobilitat reduïda—, trencar-li la mandíbula i arrancar-li dos dents. A demés, l'ha obligat a traure 450 euros del banc i donar-li-los.

L'home ha sigut arrestat com a presumpte autor dels delictes de detenció il·legal, lesions i robatori amb violència, segons ha informat este cos de seguretat en un comunicat.

El detingut compartia pis amb la dona perquè ella li havia permés viure uns mesos en sa casa, ja que, pel que pareix, ell no tenia a on anar. Segons la investigació, l'home ha tingut a la seua companya de pis emmordassada, amb una bossa de plàstic que li cobria el cap i lligada de peus i mans a pesar de què ella té problemes de mobilitat, durant tota la nit.

A demés, li ha agredit per a que li donara tots els diners que tenia en casa i, de matí, en no conseguir diners en casa, l'ha dut a retirar 450 euros del banc i ella ha aprofitat l'eixida per a demanar ajuda en un bar

Cap a les 11.40 del matí, la Policia ha rebut un avís en el que s'alertava que una dona molt alterada deia estar segrestada pel seu acompanyant. A l'arribada dels agents, l'ara detingut ja havia fugit del lloc en vore que ella començava a demanar ajuda i els ha dit als qui s'interessaven per ajudar-la que anava a avisar a una ambulància, però que no li feren cas, que estava boja.

La víctima, molt nerviosa, ha sigut assistida pels policies, que han comprovat que tenia lesions importants en la cara, pel que ha sigut traslladada a l'hospital pels servicis sanitaris, a on s'ha quedat ingressada.

El presumpte autor, amb antecedents policials, ha sigut posat a la disposició de l'autoritat judicial, que ha ordenat el seu ingrés en la presó.


Comentaris

envia el comentari