5 detinguts per barallar-se a navaixades en Russafa

Els fets han passat dijous per la nit en un pis del districte de Russafa
Un dels detinguts, participant de la baralla a navaixades, en Russafa | Policia Nacional

 

Agents de la Policia Nacional han detingut esta nit en València a dos dones i tres hòmens de 21 i 47 anys, com a presumptes autors d'un delicte de rinya tumultuària després barallar-se amb navaixes i una jardinera. Un dels detinguts, a més, va amenaçar tant als policies com als sanitaris. Els agents els van llevar tres navaixes.

 

Dins de l'edifici «s'estan matant»

Els fets van passar dijous per la nit, quan els agents van ser alertats per a que es dirigiren a un carrer de Russafa on hi havia una baralla. Quan els agents van arribar, un grup de ciutadans els van manifestar que dins de l'edifici s'estaven matant i que, en un domicili, dos hòmens amb ganivets havien atacat a una dona. Quan els policies entraren en l'edifici, van sentir crits forts des del segon pis.

 

Una volta en el replà, els agents van observar restes de sang en terra, una jardinera trencada i la porta del domicili sospitós tancada. Després de tocar a la porta, els va obrir dos hòmens, un d'ells amb la cara plena de sang. Els policies van inespeccionar el lloc per a comprovar que no hi havia més ferits i els van requisar dos navaixes tacades de sang.

 

Una rinya que venia de lluny

Els hòmens van declarar als agents que tenien problemes amb els veïns de dalt i que s'acabaven de barallar, rebent puntades de peu al cap i patint ferides amb una jardinera i una arma blanca i, per això, havien usat les navaixes per a defendre's.

 

En eixe moment, els policies van sentir crits d'una dona que explicava que eixos eren els hòmens que li havien pegat punyades i l'havien intentat apunyalar, per la qual cosa, ella s'havia defés pegant-li un colp al cap a un dels dos amb una jardinera.

  

Segons pareix, tot va començar quan la dona tornava a casa amb les seues filles, ella es va trobar amb els detinguts, que van començar a cridar-la. Això van començar una discussió forta i una agressió mútua. Mentres, una companya de pis de la dona va baixar a ajudar-la. A esta segona dona també li van llevar una navaixa.

Quatre detinguts i un ferit que ho acaba sent

Els policies, després d'unes quantes comprovacions, van detindre a les dos dones i als dos hòmens per rinya tumultuària. A un altre home implicat el van portar a l'hospital, però una volta allí va començar a autolesionar-se i va intentar escapar-se i agredir als sanitaris i als policies. Per això, també va ser detingut per resistència i desobediència. Els detinguts, amb antecedents policials, han passat a disposició judicial.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram