Condemnat a 12 anys de presó per violar a la seua fillastra menor i deixar-la embarassada

Presó per delicte continuat d'abusos sexuals a una persona menor de 16 anys, fent profit «d'una relació de superioritat i parentiu»

La Secció Quarta de l'Audiència Provincial de València ha jutjat un home que violava de manera continuada a la filla de la seua exparella des que tenia quinze anys, inclús deixant-la embarassada. L'acusat intimidava a la menor pegant als seus gossos «sent conscient del profund afecte que la menor tenia a aquests animals» segons declara el jutjat. Este, li ha interposat una pena de dotze anys de presó per delicte continuat d'abusos sexuals a una persona menor de 16 anys, fent profit «d'una relació de superioritat i parentiu».

L'Audiència Provincial de València destaca «la angoixa patida» per la menor al llarg dels continuats abusos «pel temor anunciat de fer mal als seus gossos, que en aquell moment eren el centre de la seua vida, fins al punt de estar juntament amb el processat quan la seua mare se'n va anar a viure amb la seua àvia en companyia dels seus dos germans menors».

L'acusat va deixar embarassada a la menor

  

«Vaig deixar que seguira abusant de mi per amor als meus gossos», va confessar la víctima en el judici, davant el «temor fundat» que maltractara als animals. A causa de les relacions sexuals que va tindre amb la menor, la va deixar embarassada i és quan la menor se'n va anar a la seua mare —en el cinquè mes de gestació— per declarar tot allò passat a les mans del seu padastre, qui l'havia criat des que tenia onze mesos, segons informa Levante-EMV. Els fets varen ser denunciats en setembre de l'any passat, i des de gener d'enguany l'acusat es troba en presó.

La violava en el balcó de la casa

Els fets varen ocorrer entre 2015 i 2016, on segons la Secció Quarta l'acusat «aprofitava la notable diferència d'edat i maduresa de la menor» i fent ús «de la relació de parentiu». Segons informa també l'abans mitjà citat, el padrastre aprofitava quan la resta dormia, ell anava a l'habitació de la menor i la treia al balcó on la penetrava i l'obligava a realitzar-li fel·lacions. L'acusat va aïllar el balcó amb objectes per a que el veïnat no ho veiera. L'Audiència Provincial ha afegit que la declaració de la menor va ser «espontania, creïble, sòlida, contundent, sense fissures i persistent».

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Esta espectacular troballa històrica estava submergida en la costa valenciana" "Detinguts quan anaven a comprar mòbils amb un gran botí furtat a la Comunitat"