Condemnen als tres menors que violaren a una xica en les festes de la Magdalena de Castelló

Hi havien implicades un total de 8 persones
Recinte de Fires i Mercats, zona pròxima a on va passar la violació | Google Maps

Este dimecres, en la Ciutat de la Justícia de Castelló de la Plana, s'ha celebrat el juí a tres menors implicats en la violació grupal a una xica de 14 anys durant les festes de la Magdalena d'enguany, en el mes de març, segons informacions del 'Mediterráneo'.

Els fets van passar en una zona pròxima al recinte firal situat en l'avinguda del Mar, cap a les 23.00 hores, quan la víctima va ser rodejada per un grup de xics. En eixe moment, la van portar fins a una rampa d'accés a un pàrquing, a on cometeren l'agressió amb l'oposició de la xica, segons declara. En canvi, els presumptes agressors havien assegurat que les relacions eren consentides.

La Policia Nacional, després de què la víctima denunciara estos fets, va estar investigant fins que va detindre als autors, concretament huit. Tot i eixe número de persones, van ser 3 els qui van participar directament, segons la justícia. Per això, han estat interns durant mig any en un centre.

Els tres implicats, de 14, 15 i 16 anys, han admés esta vegada les acusacions i han acceptat una pena de 16 mesos d'internament, tres anys de llibertat vigilada, el pagament de 3.000 euros com a indemnització a la víctima i la prohibició d'aproximar-se o comunicar-se amb ella durant els tres pròxims anys. Esta condemna s'aplica després d'arribar a un acord de conformitat entre les parts.

A més, un dels detinguts, major d'edat, ha hagut de declarar davant del Jutjat d'Instrucció núm. 1 de Castelló, qui ha decretat llibertat provisional. Això sí, haurà de comparéixer una vegada al mes en el jutjat com a mesura cautelar.

Una altra possible agressió sexual

La víctima, de 14 anys, no només va patir esta violació durant les festes de la Magdalena. Segons ella, va explicar als agents que mesos abans ja hauria patit una altra i que no ho hauria explicat abans a les forces de seguretat «per por a les conseqüències». Això sí, este cas va quedar arxivat.

 

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Vídeo: Una casa queda totalment calcinada després d'un incendi en Algemesí" "Ferit en patir un colp i caure a l'aigua des d'un barco en Xàbia"