El cosí de José Antonio Reyes: «Va eixir pels aires... Anàvem volant»

El futbolista va acumular més de dotze infraccions greus entre els anys 2008 i 2015
José Antonio Reyes va perdre la vida en un fatídic accident de trànsit | València Diari

 

Quan ja han passat uns dies del fatídic accident de trànsit, a on José Antonio Reyes i un familiar seu van perdre la vida després que el cotxe en què anaven se'n va eixir de la carretera a gran velocitat, l’únic supervivent i cosí del futbolista, Juan Manuel Calderón, ha fet unes declaracions sobre l’accident que ha publicat ‘Socialité’.

 

El jove encara està ingressat

Segons el diari ‘El Mundo’, Calderón va ser molt expressiu en la seua declaració a la policia: «Va eixir pels aires... Anàvem volant». Tot i tindre un 60% del cos amb cremades de diferent gravetat, el cosí del futbolista és un afortunat, ja que el jove va ser l’únic que va sobreviure al fatal accident, en el que van perdre la vida Reyes i un altre familiar.

 

A més, Calderón també va declarar que va intentar salvar la vida dels altres dos ocupants del vehicle però sense èxit. El jove assegurava que ell «anava mirant per la finestra» i que no recorda res del que va passar. «No sé el que va fer José... No ho recorde», es lamentava.

 

Era habitual que els tres viatjaren junts | INSTAGRAM

 

Amb tot, Juan Manuel Calderón sí que ha confirmat els rumors que asseguraven que el futbolista circulava a gran velocitat, i va assegurar que va eixir totalment il·lès de l’accident però va patir les cremades per intentar salvar la vida dels altres dos ocupants.

 

A partir d’ara, el jove haurà de lluitar per a eliminar de la seua ment les dures imàtgens que va haver de presenciar després de l’accident i intentar seguir avant després d’este colp tan dur que li ha pegat la vida.

 

També et pot interessar...

 

 

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!