Investiguen si l'incendi d'Almassora va ser provocat

L'empresa, en concurs de creditors, no té càmeres de seguretat en el lloc que ajuden a aclarir els fets amb rapidesa
Els tres tràilers d'Almassora totalment carbonitzats | Bombers de Castelló

 

La Guàrdia Civil està investigant l'estrany incendi que s'ha produït este dilluns de matinada, a les 00.30 hores, i que ha cremat 3 tràilers en Almassora. Les flames han carbonitzat totalment els vehicles que són d'una empresa en concurs de creditors de la Plana, tal com avança 'Mediterráneo', i s'està mirant de saber quines han sigut les causes que les han provocat.

L'incendi va necessitar la intervenció de dos dotacions de bombers del Consorci Provincial de Castelló del Parc de la Plana Baixa, que van acudir a una parcel·la pròxima a Santa Quitèria en Almassora. Van estar treballant fins a les 03.30 de la matinada i, tal com es pot vore en el vídeo, els camions van cremar totalment.

La policia està investigant si els dipòsits de combustible van accelerar un possible curtcircuit o si hi ha algun element que faça pensar que el foc va ser provocat. Cal recordar que fa poc més de 15 dies, un treballador que havia sigut despatxat recentment va cremar dos autobusos d'una empresa de Castelló, prop de la zona de la Salera.

En aquella ocasió, les càmeres de videovigilància i una testimoni dels fets va ajudar a identificar els 3 encaputxats que havien causat el foc. Però, en este cas, no hi ha càmeres en el lloc dels fets i, per això, la Guàrdia Civil encara està treballant sobre la zona.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Insults i amenaces: El dia a dia de 'La Manada' en la presó" "VALÈNCIA: Agredida sexualment una xiqueta de 14 en un poble de l'Horta"