Un cuidador estafa 150.000 euros a dos germans amb esclerosi múltiple en València

Puedes leer esta noticia también en castellano pinchando en el botón 'Leer en español'
El cuidador ha furtat 150.000 euros a dos germans amb esclerosi  | Pixabay

Dos germans amb esclerosi múltiple, una greu malaltia neuronal, han sigut estafats per una persona que acabaven de contractar per a que els cuidara. El cuidador va furtar tots els diners que els germans tenien en el seu banc i, a demés, va demanar un préstec de 50.000 euros a noms d'ells. En total, uns 150.00 euros furtats. 

Ara, el presumpte estafador ha escapat fora del país i el Jutjat d'Instrucció número 5 de València està investigant el cas per un delicte d'estafa. El cuidador, de 27 anys, havia sigut contactat pel pare dels dos estafats, de 34 i 38 anys, a través d'una agència, segons informa 'Levante-EMV'.

Des del passat mes de desembre es desconeix a on està l'estafador, però la policia va detindre en l'aeroport de Barajas a un familiar seu, ja que podria haver-lo ajudat amb l'estafa. El cuidador té una ordre de detenció per presumpte estafador, però a dia de hui encara està fugit de la Justícia.

Va furtar els diners en 24 hores

El pare dels xics amb esclerosi, un dels qui va morir el passat mes de gener a conseqüència d'esta malaltia degenerativa, va detectar l'estafa després d'intentar contactar amb el cuidador i no obtindre cap resposta. Davant esta situació, va anar a la casa a on viuen els fills, i li van dir que allí no estava. 

Va ser quan el pare va arribar a casa i va vore que no estava el telèfon de la vivenda ni tampoc la targeta de crèdit. Ràpidament, va anar al banc per a comprovar el compte corrent, i es va enterar que des de la nit passada s'havien tret els diners que hi havien.

L'estafador, en només 24 hores, va treure 100.000 euros i, a demés, va demanar un préstec de 50.000 euros a nom dels germans a través del telèfon mòbil que havia furtat i sense la necessitat de firmar cap paper. 

També pots llegir....

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Un menor ven drogues en la porta d'un institut en Almenara" "Intenta apunyalar a la seua ex a les portes de l'escola del seu fill en Castelló"