Demanen col·laboració per a trobar a Kenneth, desaparegut en Torrevieja quan feia caiac

La família creu que l'home es podria haver endinsat en la mar o haver sigut arreplegat per un barco
Kenneth, britànic desaparegut en Torrevieja | València Diari

La família d'un britànic desaparegut en Torrevieja, en el Baix Segura (Alacant), ha sol·licitat ajuda per a localitzar-lo després d'haver denunciat davant la Guàrdia Civil que l'home, de 62 anys, va eixir a fer caiac el dissabte 23 de novembre i no s'ha tornat a saber res d'ell.

Segons ha informat la família este divendres, Kenneth Dallas McPherson, va desaparéixer el matí del dissabte de la setmana passada en Torrevieja quan practicava caiac i, des d'eixe dia, ningú l'ha tornat a vore.

McPherson medix 170 cm, té una pereta blanca i el monyo canós i molt curt. La família ha considerat la possibilitat de què l'home es dirigira mar endins o que podria haver sigut arreplegat per un barco.

La Guàrdia Civil s'ha fet càrrec de la busca i la família ha fet una crida per a demanar informació a qui haja pogut vore a Kenneth McPherson o el seu caiac.

«Demanem a la gent que si ha vist qualsevol cosa, qualsevol detall, per xicotet que els puga paréixer, que ens ho diga a nosaltres o a la Guàrdia Civil», ha comentat Alexandra Mitchell, dona de McPherson. «Només volem que Kenny torne a casa en bon estat, el trobem molt a faltar», ha afirmat.

Per a donar informació sobre este cas es pot cridar per telèfon al 112 o al Consolat Britànic en el 965 216 022.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Agredix a dos lesbianes mentres es besaven en València" "Un conegut cuiner de 'Masterchef' mor en sa casa per accident"