INVITACIÓ:

Unix-te al nou grup oficial de Facebook de ValenciaDiari, info al minut del Coronavirus. Clica ací, T'ESPEREM!

Denuncien dos greus agressions a treballadors de la presó de Fontcalent d'Alacant

Els incidents han passat en menys d'una setmana de diferència
Presó de Fontcalent, Alacant | Google Maps

 

El sindicat ACAIP-UGT ha denunciat dos incidents greus en menys d'una setmana en l'Hospital Psiquiàtric de Fontcalent, en Alacant, en el que dos treballadors han sigut agredits el passat 4 i 10 de gener.

 

Segons expliquen des de la 'Cadena SER Alacant', en el primer dels fets una auxiliar de clínica, que repartia medicació entre els presos, va patir una agressió d'un reclús, després de què li pegara una punyada en la cara. 

 

La segona agressió, en la que un intern li va pegar una punyada a la boca del Cap de Servicis, va passar després de què el reclús, que fins a eixe moment ocupava un lloc de destí en el centre en el que portava carrets del menjar, li va preguntar el motiu d'haver-lo apartat d'eixes funcions. El treballador va resultat ferit amb sang en el llavi.

 

Des del sindicat es denuncia que este tipo d'accions no tenen cap conseqüència, ja que «no se'ls aplica el règim disciplinari general». També es mostra preocupació pel dèficit de plantilla, envelliment i falta de formació, amb uns salaris molt baixos.

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram