Detenen a un home que va atropellar a un vianant i el va deixar en el carrer en Sagunt

Va baixar del cotxe, comprovà l'estat de la víctima i se'n va anar del lloc de l'accident
Un agent de la Policia Local de Sagunt participant en la detenció | Policia Sagunt

Els agents de la Policia Local de Sagunt han detingut a un conductor que, presumptament, va atropellar a un vianant i va fugir després de deixar-lo mal ferit. Els fets van passar a primera hora del matí a mitjans del mes de setembre en una via del nucli urbà, quan un conductor va atropellar, presumptament, a un home en un pas zebra i el va deixar mal ferit. Seguidament, després de baixar del cotxe i comprovar l'estat de la víctima, se'n va anar del lloc de l'accident.

El ferit va haver de ser traslladat d'urgència a l'hospital a on va estar ingressat per culpa de les ferides uns vint dies. Posteriorment, va continuar la recuperació en sa casa, a on va guardar repòs fins al seu total restabliment.

Des d'un principi, la Policia Local de Sagunt van investigar tres sospitosos, en funció de les característiques del turisme, la descripció del conductor –feta per un testimoni– i les escasses restes de materials trobades en el lloc de l'accident. Però pocs dies després, es van centrar en un dels presumptes autors dels fets, ja que s'acumulaven els indicis. Per això, van estar uns dies seguint les rutines del conductor.

Finalment, este dilluns s'ha detingut a l'investigat per un presumpte «delicte d'abandó del lloc de l'accident»un delicte nou arreplegat en l'última reforma del Codi Penal en què es castiga «al conductor d'un vehicle a motor o ciclomotor que voluntàriament i sense que concórrega risc propi o de tercers, abandone el lloc dels fets després de causar un accident, a on s'haguera produït una lesió que requerisca d'un tractament mèdic o quirúrgic posterior». Ara caldrà determinar si el succés va ser casual o imprudent, cosa que comporta penes diferents.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Guàrdia Civil pega a dona per una discussió dels seus fills en Castelló" "Amenacen de mort a l'alcaldessa de Castelló des del twitter de la Universitat Jaume I"