Detingut per cultivar marihuana en un remolc frigorífic dins d'una nau en Pobla Tornesa

En estar el seu interior totalment hermètic, dificultava la labor policial perquè desprenia poca olor a l'exterior
Detingut per cultivar marihuana en un remolc frigorífic dins d'una nau en Pobla Tornesa | Guàrdia Civil

 

La Guàrdia Civil ha detingut a un home acusat de cultivar marihuana en un remolc frigorífic a l'interior d'una nau industrial en la localitat de Pobla Tornesa, a la comarca de la Plana Alta, i que presumptament s'enganxava il·legalment al fluid elèctric, segons ha informat la Guàrdia Civil en un comunicat.

  

En total, els agents han incautat uns 20 quilos de droga, ja preparats per a la venda. L'actuació es va iniciar a partir del pla de resposta policial contra el cultiu, elaboració i venda de droga, que va permetre descobrir que en una nau industrial de Pobla Tornesa es poguera estar cultivant substancies estupefaents del tipus marihuana.

  

Per tot això s'inicia una investigació amb mitjans com el gos detector de drogues de la unitat canina de Comandància de la Guàrdia Civil de Castelló, que en realitzar un reconeixement de la zona va assenyalar una de la naus industrials del polígon, un indici que de l'interior d'aquella nau provenia una olor de substància estupefaent.

A l'estar totalment hermètic dificultava que l'olor es desprenguera

  

Seguidament es va realitzar una inspecció de l'interior de la nau, que va permetre descobrir en un remolc frigorífic de grans dimensions un laboratori indoor totalment equipat per al cultiu de marihuana i que, en estar en el seu interior totalment hermètic, dificultava la labor policial perquè desprenia poca olor a l'exterior.

    

Continuant amb el reconeixement es van trobar ocultes caixes de cartó i pots de cristall replets de de marihuana; utensilis, efectes i útils destinats per a la seua possible venda, tals com bàscules, bosses de plàstic monodosis; productes químics, terres i fertilitzants; focus calorífics; transformadors elèctrics; extractors de grans dimensions; 26 potenciadors d'electricitat, ventiladors, i sistema de reg per a dos tancs d'aigua de grans dimensions.

El corrent elèctric estava manipulat

  

També es va poder observar que el corrent elèctric estava manipulat amb un tipus d'enganxament il·legal a la llum publica, per la qual cosa es va procedir a l'avís a la companyia elèctrica, que va ratificar que es tractava d'un enganxament il·legal del fluid elèctric, procedint al tall del subministrament.

    

Per aquests fets els agents van detindre a un home, veí de Castelló, pels suposats delictes contra la salut pública i defraudació de fluid elèctric. L'actuació ha sigut realitzada per efectius de l'Equip ROCA de Castelló.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Una anciana amb cremades greus en un incendi a València" "Identifiquen un conductor fugat d'un accident a la CV-593 per un vídeo a les xarxes socials"