Quatre detinguts per proporcionar drogues a persones a canvi de furtar o treballar en obres en Cullera

La Guàrdia Civil ha desmantellat un punt de venda de droga
Imatge d'arxiu | Guàrdia Civil

Agents de la Gu√†rdia Civil han desmantellat un suposat punt de venda de drogues, entre elles hero√Įna i coca√Įna, en una casa de Cullera, en la Ribera Baixa (Val√®ncia), i han detingut a dos h√≤mens i dos dones, d'entre 29 i 66 anys, acusats de gestionar-lo. A dem√©s, estos quatre sospitosos presumptament proporcionaven drogues a canvi de robatoris o de treballs d'obra.

Els efectius de la Gu√†rdia Civil de Cullera, han desenvolupat una operaci√≥ coneguda com 'Remolinaor' en la que han desarticulat este punt de venda, a on s'ha intervingut ¬ęgran quantitat de drogues¬Ľ, entre elles hero√Įna i coca√Įna.

Les investigacions es remunten a principis d'estiu, quan els agents han tingut coneixement de qu√®, en una casa de Cullera es venien drogues. Al mateix temps, la Gu√†rdia Civil ha detectar tamb√© un augment en el nombre de delictes contra el patrimoni perpetrats presumptament per persones ¬ęde perfil politoxic√≤man¬Ľ. A dem√©s, s'ha trobat abandonat en el carrer material usat per a consumir hero√Įna.

Durant l'operaci√≥, els agents han comprovat que les persones que suposadament s'encarregaven d'este punt de venda usaven un entramat familiar per a impedir als agents progressar en la investigaci√≥.

 

Registres

Finalment, el passat 31 d'agost, els gu√†rdies civils van fer quatre entrades i registres en cases diferents que s'usaven per a perpetrar els delictes i han arrestat a cinc persones.

Els agents han confiscat aproximadament 60 grams de coca√Įna, 30 grams d'hero√Įna, unes 100 plantes de marihuana, prop de 6.000 euros en met√†l¬∑lic i dos cotxes.

Usaven als seus usuaris per a robatoris i obres

A dem√©s, arran de la investigaci√≥, els agents han sabut que els sospitosos presumptament usaven a persones addictes per a fer robatoris d'objectes que han sigut trobats en els registres, com a piques de bany, v√†ters i espills.

De la mateixa manera, pel que pareix tamb√© els usaven per a fer treballs d'obra i remuneraven estos treballs amb drogues. Per aix√≤, se'ls atribuix un presumpte delicte contra els drets dels treballadors.

Els agents han identificat als habitants de la casa i han constatat que el domicili era usat com a punt de venda de drogues i ¬ęamb un gran nombre de clients¬Ľ.

📸 L'actualitat valenciana en im√†tgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que far√†? Seguix-nos en Instagram!

"Un veí d'Orpesa investigat per estafa en el lloguer d'apartaments" "En quarantena una classe d'una escola de Villena per un positiu en coronavirus"