Una dona li arranca el dit a la seua parella per a evitar ser estrangulada en Alzira

Els agents han dut el dit en gel a l'hospital de la Ribera, però els cirurgians han descartat la reconstrucció
La dona assegura que li ha mossegat per a evitar ser estrangulada | Pixabay

Un home i una dona, parella sentimental, han sigut detinguts després de, presumptament, protagonitzar una violenta discussió. Els fets s'han produït de matinada en una casa de la plaça de Cartonajes d'Alzira, en la comarca de la Ribera (València).

Segons informa 'Levante-EMV', els veïns han sigut els que han avisat a la Policia en sentir crits del que pareixia una discussió, especialment els de la dona demanant ajuda. Ràpidament, diverses patrulles de la Policia Local i la Policia Nacional s'han dirigit cap al lloc dels fets.

En arribar a la casa, els agents s'han trobat a una dona amb la cara plena de sang baixant corrent les escales de casa. Darrere d'ella, un home amb la mà plena de sang que ha assegurat que la seua nóvia li havia arrancat el dit menut de la mà d'un mos. La dona assegura que li ha mossegat per a evitar que el que és el seu nóvio des de fa uns mesos l'agredira, ja que estava intentant estrangular-la agarrant-la del coll quan li ha pegat el mos. 

Els agents, una volta dins de la casa, han trobat el tros de dit que li faltava a l'home i l'han posat en gel per a traslladar-lo a l'hospital de la Ribera per si existia la possibilitat de poder reconstruir-lo, cosa que els cirurgians han descartat.

Tant la dona com l'home han sigut detinguts: ell per un presumpte delicte de violència masclista i ella per un presumpte delicte de lesions.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Un quint implicat en l'assassinat de l'exconsursant valencià de 'MyHyV' Dani Menjíbar" "Un home a punt de morir ofegat en una piscina d'Alacant"