Detenen a una dona per publicar fotos íntimes del seu ex en internet

Ella volia que la parella actual d'ell les vegera
L'exnóvia va publicar unes fotos sexuals en una coneguda xarxa social | Cedida

 

La Policia Nacional ha detingut a una dona de 34 anys, d'origen espanyol, per haver publicat fotografies sexuals del seu exnóvio en una xarxa social molt popular. La detinguda està acusada d'un delicte de descobriment i de revelació de secrets.

La policia va saber que, presumptament, s'havien publicat unes fotografies de caràcter sexual d'un home en una aplicació molt coneguda d'internet i contra el consentiment de l'afectat. Va ser en eixe moment que els agents van iniciar la investigació.

Mentre va durar l'actuació policial, la Policia Nacional va descobrir que, efectivament, s'havien publicat les fotografies i que, a més, estes anaven acompanyades de segons quins comentaris amb la intenció que les vegera l'actual parella. De fet, i encara pitjor, en el moment en què la víctima va reprotxar a la seua exnóvia que s'havien fet públiques les fotografies, la detinguda va reconéixer que havia sigut ella qui les havia publicades.

Finalment, els agents han detingut a la dona com a presumpta autora d'un delicte de descobriment i de revelació de secrets. La detinguda no compta amb antecedents i, ara per ara, està en llibertat, després d'haver fet la declaració. A més, se li ha advertit que té l'obligació de presentar-se davant del jutge quan siga requerida.

Este cas valencià salta quan encara està en el record la tragèdia de Verónica, la treballadora d'Iveco en Madrid que es va suicidar quan un vídeo sexual seu es va fer viral entre els seus companys de faena i no va poder suportar la vergonya que el seu home ho descobrira. El vídeo, segons pareix, també va ser publicat per una exparella.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"ALACANT: Jubilat ven cocaïna en locals d'oci" "El desconegut triangle amorós que va fer que Juanín disparara a les cunyades"