Dos veïns d'Onda i Rafelbunyol resulten ferits a l'encierro de hui a Pamplona

Han sigut traslladats al Complex Hospitalari de Navarra
Imatge d'este matí a Pamplona | RTVE

 

Tres corredors de bous, un d'ells veí de Rafelbunyol (València) i un altre d'Onda (Castelló), han sigut traslladats al Complex Hospitalari de Navarra després del cinquè 'encierro' dels Sanfermins 2018, protagonitzat pels bous de Núñez del Cuvillo, que no han deixat ferits per asta però si per traumatismes i colps, com és el cas d'estos dos aficionats de la nostra terra.

El primer d'ells, E.S.S., un jove de 27 anys i veí de Rafelbunyol (València), ha resultat ferit en el tram de Telefónica i pateix un traumatisme cranioencefàlic de pronòstic lleu i una ferida en el cap. En el tram entre Telefónica i el carreró de la Plaça de Bous ha resultat ferit J.R.B, altre jove de 25 anys i veí d'Ansoáin (Navarra), que ha patit una contusió en el muscle dret de caràcter lleu.

Finalment, en el tram d'Espoz i Mina, el corredor J.V.C, de 38 anys i veí d'Onda (Castelló), ha resultat ferit amb un traumatisme dorsal en el genoll i policontusions de pronòstic lleu.

El subdirector quirúrgic del CHN, Jon Ariceta, ha sigut qui ha oferit el part mèdic dels tres traslladats este matí.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"ALERTA: Troben el cadàver d'un home en la tomba d'una xiqueta en un cementeri valencià" "URGENT: La Guàrdia Civil rescata a dos joves arrossegats pel corrent en una platja valenciana"