Ferit motorista en accident en Elx

L'accident s'ha produït prop de la zona universitària de la ciutat
El motorista ha tingut l'accident en l'antic Camí de Castella | Policia

 

Este dimarts de matí, cap a les 07.00 hores, s'ha produït un accident de motocicleta en l'antic Camí de Castella, en el terme municipal d'Elx, en la comarca del Baix Vinalopó (Alacant). Segons pareix, l'accidentat ha patit diferents lesions de consideració i ha necessitat atenció mèdica.

Tal com ha informat el Centre d'Informació i de Coordinació d'Urgències (CICU) de la Generalitat Valenciana, este matí s'ha produït un accident en l'antic Camí de Castella, ben prop de la zona universitària. Fins al lloc dels fets, Emergències ha desplaçat una ambulància del Servici d'Atenció Mèdica Urgent (SAMU) per a assistir al ferit, un home de 62 anys.

Una volta ha sigut estabilitzat l'accidentat, l'home ha sigut traslladat a l'Hospital General Universitari d'Elx, molt prop, a on ha sigut atés per politraumatisme. Es desconeix l'estat de la víctima i quins han sigut els motius de l'accident.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Perd l'ull el manifestant ferit per la Policia en l'Aeroport de Barcelona" "Vídeo. Resolt el crim de l'ancià trobat mort en juliol en Orihuela"