Ferix amb un ganivet a un empleat d'un restaurant d'Alacant per a robar-li les seues pertinences

Quan l'empleat va intentar defendre-se, el presumpte autor li va fer talls en la cara i les mans.
Hòmens detinguts en Alacant | Europa Press

 

Agents de la Policia Nacional han detingut en Alacant a dos hòmens espanyols, de 36 i 37 anys, implicats presumptament en un robatori violent amb arma blanca en un restaurant d'esta ciutat.

Els fets es varen produir el 24 de Juny, a primera hora del matí, quan l'establiment acabava d'obrir les seues portes. Un dels hòmens va accedir al local amb una caputxa per cobrir el seu cap i en eixe moment, el jove va traure un ganivet al treballador i va exigirli diners i efectes de valor.

Quan l'empleat va intentar defendre-se, el presumpte autor li va fer talls en la cara i les mans. Després va fugir del lloc amb el mòbil i els efectes personals de la víctima.

Posteriorment, el perjudicat va comprovar que s'havien realitzat diverses compres en diferents establiments amb la seua targeta bancària, que es trobava entre les pertinences furtades.

Després d'analitzar la denúncia i avançar en la investigació, els agents van conseguir identificar als dos presumptes implicats en els fets, resultant ser delinqüents habituals amb múltiples antecedents. De fet, un d'ells tenia en vigor dos reclamacions, una del Jutjat d'Instrucció Número 8 d'Alacant i una altra policial per delicte de robatori amb força.

Els agents de la Comissaria de Districte Centre d'Alacant van establir un dispositiu per localitzar a estos dos hòmens i finalment es va procedir a la seua detenció estos últims dies, acusats de cometre presumptament un delicte de robatori amb violència i intimidació. Després de la detenció, els arrestats van ser posats a la disposició del Jutjat d'Instrucció Número Set d'Alacant.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"VALÈNCIA: Mor jove de 26 anys en accident amb moto en el barri del Cabanyal" "VÍDEO VALÈNCIA: Bou embolat s'escapa i sembra el pànic en Sagunt"