Furta al seu amic 2 voltes en 15 dies i ven els productes en Internet en la Vall d'Uixó

La Guàrdia Civil deté al sospitós i torna els objectes al denunciant
El lladre volia vendre els productes per internet | Computerhoy

Dos portàtils, un comandament per a la videoconsola, una raqueta de pàdel i dos motxilles. Eixe ha sigut el botí que un home ha furtat al seu amic, ha tractat de vendre'l per Internet i ha sigut detingut per la Guàrdia Civil en la Vall d'Uixó.

Segons publica el periòdic 'Mediterráneo', els agents van iniciar la investigació després de rebre la denúncia per la desaparició dels productes i molt prompte van trobar tots els objectes en una coneguda pàgina web de compravenda, on varen descobrir també la descripció de l'anunciant, que coincidia amb la del principal sospitós.

La Guàrdia Civil investiga l'autor dels fets per dos delictes de robatori i un d'estafa, ja que l'home va furtar al seu amic dos voltes en només quinze dies. Després, va oferir els productes en la pàgina d'internet a una tercera persona, sense que esta sabera la procedència il·lícita dels mateixos.

Quan els agents varen anar a la casa del sospitós van trobar la majoria dels aparells electrònics furtats i ja s'han pogut recuperar la pràctica totalitat dels objectes robats, els quals els han sigut retornats al denunciant. 

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Catorze xiquets ingressats per bronquiolitis, un d'ells en la UCI, en la província d'Alacant" "Mor esclafat pel cotxe del seu fill en Sax"