Un home mor en tirar-se des de la sala d'espera de l'Hospital de Vinaròs

L'home no era intern del centre hospitalari i tampoc tenia citacions programades en cap dels departaments
Hospital Comarcal de Vinaròs. | EP.

 

Este dimecres, un home ha mort després de tirar-se des de la terrassa de la sala d'espera de l'Hospital Comarcal de Vinaròs. Segons ha informat la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, l'home no era intern del centre hospitalari i tampoc tenia citacions programades en cap dels departaments de l'hospital. 

 

L'home ha accedit a primera hora del matí al centre i, després de preguntar al personal, ha pujat fins a la tercera planta, des d'on s'ha tirat al carrer. La Guàrdia Civil ha complit els protocols establits en estes situacions, a pesar de qué tot a punta a qué el cas seria un suïcidi, ja que totes les habitacions dels pacients tenen finestres amb equipaments de seguretat per a evitar qualsevol accident.

 

Esta situació hauria obligat a l'ara mort a accedir a la terrassa des de la sala d'espera del centre, lloc on s'ha tirat a la via publica, amb el fatal desenllaç. L'accident ha causat un gran revol en la zona, ja que s'ha produït a plena llum del dia, i davant un gran número de persones que entraven a l'hospital. Finalment, un equip mèdic i la policia judicial s'han encarregat de retirar el cos, al qual se li farà l'autòpsia. Serà este examen el que revelarà si el fet se tracta d'un accident o d'una mort voluntària.

 

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!