Un incendi en un domicili d'Alacant permet descobrir una plantació de marihuana

Dos habitacions de la vivenda estaven plenes de plantes de marihuana.
Imatge d'arxiu | Cedida

 

Un incendi en un domicili del barri de Joan XXIII en Alacant ha permés descobrir una plantació de marihuana en dos de les habitacions de l'immoble, segons ha informat l'Ajuntament.

 

L'emergència es va produir cap a les 23.00 hores d'este divendres, quan els bombers del Servei de Prevenció, Extinció d'Incendis i Salvament del consistori (SPEIS) van rebre l'avís d'un incendi en un domicili situat en un passatge del barri de Joan XXIII.

 

El tren complet amb tres dotacions del Parc del SPEIS i una dotzena de bombers es van desplaçar al lloc dels fets junt a dos patrulles de Policia Local d'Alacant, que van coordinar els talls per a deixar accedir als vehicles del SPEIS i delimitar el perímetre de seguretat.

 

Els bombers, en arribar, van trobar que el foc estava localitzat en la cuina de la vivenda i tenia molta càrrega tèrmica. A més, van descobrir que dos habitacions estaven plenes de plantes de marihuana.

 

Els efectius es van dividir en dos equips i van començar a extingir les flames amb diverses línies d'aigua per a controlar el foc amb rapidesa. Així, van conseguir evitar que s'estenguera per tota la vivenda.

 

El focus del foc, localitzat en la cuina de l'immoble, es va controlar ràpidament, i la vivenda ha quedat parcialment afectada per les flames. Les tasques d'extinció s'han allargat més d'una hora i mitja. Posteriorment s'han fet tasques de ventilació amb els grups de pressió positiva.

 

Es desconeixen les causes de l'incendi. Els bombers i la Policia Local van donar avís a la Policia Nacional, que es va fer càrrec de la investigació i de la plantació de marihuana.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!