Extingixen un incendi en el cim de la serra de Fontcalent en Alacant

L'incendi ha afectat 2.000 metres de terreny forestal
Incendi en la serra de Fontcalent en Alacant | Ajuntament d'Alacant

Els bombers del Servici de Prevenció, Extinció d'Incendis i Salvament d'Alacant (SPEIS), han extingit un incendi declarat este matí de matolls en la serra de Fontcalent, en la comarca de l'Alacantí, que ha afectat  2.000 metres de terreny forestal.

Segons fonts de bombers, l'avís es va produir cap a les 11.45 hores, quan van alertar de l'incendi, i immediatament es va organitzar un operatiu en el que van participar dos dotacions amb la unitat rural del Parc del SPEIS i huit bombers, així com dos patrulles de Policia Local d'Alacant.

Els efectius es van desplaçar fins a l'incendi que estava situat en una zona de vegetació i afectava matolls. Els bombers han extingit el foc amb dos línies d'aigua, conseguint controlar les flames amb celeritat.

El foc es va controlar després de dos hores de treball, i a hores d'ara encara no es pot determinar les causes de l'incendi, afectant  2.000 metres de terreny forestal. Així mateix passades les  14,10 hores es va aconseguir donar per extingit el foc i es va retirar l'operatiu d'intervenció de bombers.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Ferit en caure de la bicicleta en Alacant" "Greu accident laboral en Aldaia"