Extingixen un incendi en el cim de la serra de Fontcalent en Alacant

L'incendi ha afectat 2.000 metres de terreny forestal

Un bomber
Incendi en la serra de Fontcalent en Alacant | Ajuntament d'Alacant

Els bombers del Servici de Prevenci贸, Extinci贸 d'Incendis i Salvament d'Alacant (SPEIS), han extingit un incendi declarat este mat铆 de matolls en la serra de Fontcalent, en la comarca de l'Alacant铆, que ha afectat  2.000 metres de terreny forestal.

Segons fonts de bombers, l'av铆s es va produir cap a les 11.45 hores, quan van alertar de l'incendi, i immediatament es va organitzar un operatiu en el que van participar dos dotacions amb la unitat rural del Parc del SPEIS i huit bombers, aix铆 com dos patrulles de Policia Local d'Alacant.

Els efectius es van despla莽ar fins a l'incendi que estava situat en una zona de vegetaci贸 i afectava matolls. Els bombers han extingit el foc amb dos l铆nies d'aigua, conseguint controlar les flames amb celeritat.

El foc es va controlar despr茅s de dos hores de treball, i a hores d'ara encara no es pot determinar les causes de l'incendi, afectant  2.000 metres de terreny forestal. Aix铆 mateix passades les  14,10 hores es va aconseguir donar per extingit el foc i es va retirar l'operatiu d'intervenci贸 de bombers.

📸 L'actualitat valenciana en im脿tgens! Seguix-nos en Instagram

🌞Vols saber l'oratge que far脿? Seguix-nos en Instagram


Comentaris

envia el comentari