#JusticiaParaSamuel el moviment que denuncia l'assassinat homòfob d'un jove de 24 anys a la Corunya

Amb el hashtag #JusticiaParaSamuel, diversos usuaris han llançat missatges amb els quals denuncien i condemnen la mort del jove

La mort de Samuel a mans d'un grup de joves este dissabte ha fet que el coixinet #JusticiaParaSamuel s'haja tornat viral en Twitter. Els fets han ocorregut a la Corunya, on el jove, de 24 anys, ha mort després de rebre colps d'un grup de persones que l'han atacat.

<

>
Tal com explica La Voz de Galicia, Samuel i tres amigues anaven pel passeig marítim de la ciutat quan al voltant de les 3:00 hores es van creuar amb un grup de 10 persones que, suposadament, arran d'un conflicte per un telèfon mòbil van començar a propinar-li colps per tot el cos i el van deixar completament immòbil i amb dificultats per a respirar.

Els agressors van fugir i poc després va arribar l'ambulància, que no va aconseguir reanimar-lo a pesar d'intentar-ho durant dos hores. Finalment, Samuel va morir d'un atac al cor.

No obstant això, el cercle més pròxim de Samuel nega que les raons que originaren la pallissa foren un malentés relacionat amb la gravació amb un mòbil i que en realitat el van matar perquè Samuel era homosexual, ja que li propinaren la pallissa al crit de ''maricó''.

<

>

<

>

El coixinet #JusticiaParaSamuel s'ha convertit en tendència en poc de temps amb missatges de consternació per la mort del jove a causa de la seua orientació sexual, especialment després d'haver-se celebrat el Dia de l'Orgull LGTBIQ+ esta mateixa setmana.

<

>

En vuit ciutats de Galícia ja s'han convocat concentracions de rebuig a l'assassinat homòfob per a este dilluns. De moment, el jutjat de guàrdia que porta el cas ha decretat el secret de sumari i no s'han fet detencions.

<

>

<

>

<

>

<

>

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Ferit lleu un home en caure un cotxe a un canal d'aigua a Almoradí" "Un tripulant del vaixell ha narrat els durs moments en la troballa d'Olivia"