Letícia, pillada utilitzant una marca 'low cost' d'arracades

La reina lluïa un exquisit model de pendents de la marca Etsy, que es venia per 198 euros. Una còpia de les joies de Pomellato que val 8.500 euros
Imatge de la reina Letícia utilitzant les arracades | España Diario

 

La reina Letícia ha sorprés amb la seua audaç aposta en les arracades que va estrenar durant la cerimònia de recepció del president d'Israel i la seua esposa, Nachema Rivlin, a la Zarzuela. La monarca va estrenar –com és el seu costum— unes arracades amb pedres verdes menudes. Segons informa 'Vanitatis', estes joies al principi es creia que valien 8.500 euros, però la realitat era molt diferent.

 

Una versió més barata de les arracades

El citat mitjà explica que primerament es va trobar un model semblant a les arracades de la reina en la web de Pomellato, una marca italiana que elabora les joies a mà i pertanyen a la col·lecció Badia. En este model s'observa la combinació d'or blanc, ametistes i tsavoritas. No obstant això, després d'una detinguda anàlisi es va poder veure que en realitat el model de les joies reals tenia un aire a unes arracades de la marca Etsy, que costarien menys de 200 euros (per a aconseguir este preu es van canviar els materials: són joies banyades en or, fetes amb quars hidrotermal i xicotets brillants verds).

Imatge de les arracades | Pomellato

Així, la reina s'ha estalviat més de 8.200 euros en la joia, que és la més semblant al model de Pomellato. Cal remarcar que si s'observa detingudament la joia, es pot vore una gran quantitat de diferències entre un parell i l'altre.

Imatge de les joies de la marca Etsy | Etsy

 

Grans diferències 

La primera és la grandària de les pedres habitades i la seua lluentor. La segona és el nombre i disposició dels brillants verds que acompanyen la joia. A més, segons informa el citat mitjà, el departament italià de Pomellato ha assegurat que el model de les arracades que porta la reina és una còpia. No es tracta de la primera vegada que ho fa, en anteriors ocasions Letícia ja va utilitzar joies de la marca Pispe o Zara, valorats en 15 euros.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Urgent: Amenacen de mort a la família de Puigdemont" "Furta en un supermercat d'Alacant per necessitat i acaba així"