La Policia de la Generalitat localitza una masia per a esdeveniments il路legals en Alboraia

En el moment de la inspecci贸, hi havia dins una vintena de persones
Imatge de l'horta d'Alboraia | Trip Advisor

La Policia de la Generalitat, a inst脿ncies de la Conselleria de Sanitat i acompanyada d'un equip d'Inspecci贸 de Seguretat Aliment脿ria i de la Policia Local d'Alboraia, en la comarca de l'Horta Nord (Val猫ncia), ha localitzat en este municipi valenci脿 una masia en la que se celebraven esdeveniments privats de manera il路legal.

En el moment de personar-se a la inspecci贸, hi havia a dins unes vint persones, segons un comunicat de la Generalitat, que indica que dos treballadores els van impedir l'acc茅s i el propietari i responsable, que va acudir despr茅s de ser avisat de la pres猫ncia de policies i agents, va entrar en l'establiment i va estar al costat dels comensals sense atendre la demanda d'informaci贸 per part de la inspecci贸.

Este lloc, que no compta amb llic猫ncia d'activitat ni permisos municipals i feia publicitat oferint els servicis, havia sigut objecte de den煤ncies. Finalment, a dem茅s del responsable i dos treballadores es va poder identificar a catorze persones assistents, tramitant-se actes per incompliment de la normativa del coronavirus.

A dem茅s del propi informe de la Conselleria de Sanitat, s'estan tramitant uns altres per a la seua remissi贸 a la Conselleria de Just铆cia, en els dos casos 芦per obstrucci贸 a la labor inspectora禄, que es considera una de les faltes m茅s greus amb elevades sancions. D'altra banda, tamb茅 es donar脿 compte a la Inspecci贸 de Treball i a la Delegaci贸 del Govern, 芦per la greu desobedi猫ncia del responsable al requeriment policial禄, segons les fonts.

📸 L'actualitat valenciana en im脿tgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que far脿? Seguix-nos en Instagram!

"Destapen una organitzaci贸 dedicada al robatori en hotels de luxe" "Furten m茅s de 1.200 quilos de taronges en el Camp de Morvedre"