Menor abusa sexualment d'una xica darrere de l'Ajuntament d'Alacant

L'agressor prové d'un centre de menors
El menor es va acostar a la xica i va començar a palpar-la, acompanyat d'una altra persona   | València Diari

 

Este dissabte passat, de matinada, s'ha produït una agressió sexual en la plaça de la Santíssima Faç d'Alacant. Segons pareix, un menor s'ha acostat a una xica que estava a soles en el lloc i va començar a palpar-la amb intencions sexuals.

Tal com avança 'Información', el presumpte agressor pertany a centre de menors i, la matinada del dissabte passat es va sobrepassar sobre una xica que estava a soles en la plaça de la Santíssima Faç, darrere de l'Ajuntament d'Alacant i en ple cor de la ciutat. Pareix ser que l'agressor, que anava acompanyat per una altra persona, va abordar a la xica i va començar a palpar-la mentres es va abaixar els pantalons.

Cap a les 04.00 hores de la matinada, la Policia Nacional ha comunicat a la Fiscalia el cas d'abús sexual i s'ha ordenat que l'agressor torne a ingressar en el centre de menors a on està. No ha transcendit l'estat de la víctima ni si l'acompanyant del menor va col·laborar en l'agressió sexual.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Mor un bebé de mesos per un error mèdic greu" "Gir en el cas de Mari Carmen, la dona que hauria decapitat al seu home en Cantàbria"